woensdag 25 januari 2012

11 vragen award door letten op de kleintjes

Via letten op de kleintjes heb ik de 11 vragen award toegespeeld gekregen waar ik graag aan meedoe. Ik vind het namelijk een leuk idee om deze door te geven en zo meer te weten te komen van de blogger achter zijn blog! Ze heeft me de volgende vragen gesteld.

- Hoe ben je aan het bloggen gekomen?
Via Zuinigaan ben ik op het bloggen gekomen. Haar website vond ik het eerst tussen alle blogs die mij enorm aansprak, via haar referal links ben ik verder gegaan met het bekijken van andere blogs. Al deze blogs samen hebben mij doen beseffen dat ik het erg fijn vindt om zelf te gaan bloggen, en ben ik ook van start gegaan met het bloggen.

- Wat wil je met je blog bereiken?
Niets bijzonders. Het informeren van de lezers. Soms heb ik artikelen met zaken die je niet veel hoort in het nieuws, en soms heb ik blogs met gewoon wat informatie over mezelf of hoe ik dingen aanpak. Er is geen groot doel achter. Ik doe het met plezier, en wanneer ik het plezier hier dan ook in verlies zal ik dit niet meer doen natuurlijk.

- Waar erger jij je vaak aan?
Nergens eigenlijk aan. Ergeren betekent energie overal aan spenderen want er is genoeg in de wereld om je aan te ergeren. Door dit niet te doen zorg je er juist voor dat je positiever in het leven staat. Want het feit blijft, aan de meeste grote dingen gebeuren toch wel, of je je er nu wel of niet om druk maakt.

- Zie je de toekomst somber in of vol vertrouwen en waarom?
Voor mij persoonlijk zie ik het vooral positief in. Ik ben nog jong en heb alles wat mijn hartje te begeren heeft. Ik heb een goede baan, een goed toekomstperspectief en ben gezond met een lieve vriendin en onze twee katten. Wat wil ik nog meer?!

- Wat is het beste advies wat je ooit hebt gehad?
Wees jezelf. Ga je niet anders voordoen dan je eigenlijk bent. Je voelt jezelf niet lekker en daardoor kom je in een hokje waar je eigenlijk niet wil zijn.


- Wat zijn je hobby's?
Tennis, skaten, computers uiteraard. Niet veel bijzonders eigenlijk.


- Wat is je favoriete gerecht?
Een zelfgemaakte pasta/zalm variant. Ik zal eens het recept hier plaatsen voor de liefhebber :)


- Welke film zou je nog heel graag willen zien?
Geen, ik heb een usenet account waardoor ik alles kan downloaden wat ik wil. Inclusief films dus als ik wat wil zien download ik het en kijk het op mijn tijd.


- Als je drie dingen mee zou mogen nemen naar een onbewoond eiland voor een jaar welke dingen zouden dat zijn?
- Mijn vriendin
- Mijn katten
- Mijn huis :P


- Wat vind je het belangrijkste in je leven op dit moment?
Het geluk en liefde dat ik ontvang van mijn vriendin. Daar wordt ik elke dag weer heel gelukkig van.


- Als je iets zou kunnen veranderen aan de wereld of de mensen om je heen, wat zou je dan veranderen?
Niets! Iedereen is goed op zijn eigen manier! Je moet dat niet veranderen!

Ik geef graag de 11 vragen award door aan

Grijzepelgrim en NatuurlijkZuinig

Hopelijk beantwoorden jullie ook de bovenstaande vragen. 

1 opmerking:

  1. Oei, dus ik moet binnenkort ook maar wat vragen gaan beantwoorden. Dat gaat nog wel lukken, maar het doorgeven? We kijken wel even :-)

    Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen