Best gelezen blogposts van november 2021

 November zit er ook alweer op en dat betekent weer een flashback naar de best gelezen artikelen in november. 

Best gelezen blogposts van november 2021

Veel leesplezier!


Luxe of Zuinig heeft al een tijdje niet geblogd, en dat is gek, want het is mij tot op heden altijd gelukt om regelmatig te bloggen. Sterker nog, vaak heb ik zoveel geblogd dat ik een tijdje vooruit kan ;-). Maar nu is het op….

Het is zover, het is één november geweest! En dat houdt in dat van Luxe of Zuinig de verwarming weer aan mag in huis! Vorig jaar zocht ik al uit hoe ik ons gasverbruik kon verminderen en dit jaar ga ik daarmee door.

Het is november en net als vorig jaar komt de verlanglijst stress weer om de hoek kijken. Want wat heeft Luxe of Zuinig nu weer wat hij erop kan zetten voor de december maand?
 
4. Sluimerverbruik in 2021aanpakken
In 2019 had ik het mijn missie gemaakt om mijn sluimerverbruik tot een minimum te beperken, en met succes. We kwamen tot 37 W als sluimerverbruik. Maar vorig jaar kwam ik al tot de conclusie dat deze inmiddels verhoogd is tot 66 W. Wat kan en wil ik hier nog aan doen in 2021?

AH heeft e-koopzegels geïntroduceerd, iets waar wij ook aan meedoen, maar hoe lever je die dingen in? Ik nam contact op met AH.

Luxe of Zuinig zag iets nieuws in de app van de Albert Heijn. Namelijk Albert Heijn Premium. Nog niets van gelezen en ook niets van gezien ergens. Wat is dat nu weer? Luxe of Zuinig zocht het uit en keek of het wat voor hem was.

Zoals jullie weten hebben we sinds vorig jaar een auto met de daaruit volgende kosten. Je zit met afschrijving, benzinekosten, onderhoud etc. Maar hoe kan je deze kosten onder controle houden zonder dat deze teveel van je maandelijkse budget gaan innemen?

Oktober zit er ook alweer op en dat betekent weer een flashback naar de best gelezen artikelen in oktober.

Luxe of Zuinig is ook maar een mens. En daarbij hoort dat ook hij gevoelig is voor trends en marketing. Om specifiek te zijn voor technologie items. En het was weer die tijd van het jaar dat Luxe of Zuinig eens zijn hand op de knop moest houden.

10. AH digitale e-koopzegels - boekje ingeleverd!
Enige tijd geleden waren wij gezwicht voor de koopzegels van AH, het werd je zo gemakkelijk gemaakt dat ook wij (die vrijwel uitsluitend bij AH shopt) er niet meer omheen konden. Maar hoe zat het met het inleveren van de koopzegels? Ik ging op onderzoek uit en nam contact op met de klantenservice omdat het nog niet zo duidelijk was op dat moment.

Reacties

Populaire posts