Best gelezen blogposts van oktober 2021

Oktober zit er ook alweer op en dat betekent weer een flashback naar de best gelezen artikelen in oktober. 

Best gelezen blogposts van oktober 2021

Veel leesplezier!


Luxe of Zuinig zag iets nieuws in de app van de Albert Heijn. Namelijk Albert Heijn Premium. Nog niets van gelezen en ook niets van gezien ergens. Wat is dat nu weer? Luxe of Zuinig zocht het uit en keek of het wat voor hem was.

Vandaag eens een heerlijke, no-nonsense Luxe of Zuinig mijmer blog. Want het is weer herfst en dat betekent dat er wat klusjes klaar staan om opgepakt te moeten gaan worden. Wat moet Luxe of Zuinig allemaal gaan doen?

3. De badkamer heeft het door
Luxe of Zuinig geloofd niet in spoken. Maar wat er nu toch hier in huis gebeurd is toch wel “opmerkelijk” te noemen.

Alles lijkt duurder te worden, van boodschappen tot energieprijzen en zorgverzekeringen tot elektronica. Hoe moeten we dat zien in relatie tot onze ambitie om FIRE te worden?

Het is inmiddels meer dan drie maanden geleden dat Luxe of Zuinig zijn tv abonnement de deur uit deed. Hoe staat het ervoor en missen we het?

Het huishoudboekje kan dit kwartaal natuurlijk ook weer niet ontbreken met een update, hoewel traditioneel gezien deze in Q3 en Q4 niet meer veel verschilt met de voorgaande. Toch is het interessant om de gemiddelde kosten van afgelopen kwartaal weer op een rij te zien. Laten we beginnen met een overzicht

De kleine groeit als kool, en we zijn alweer ver in de tweede helft van haar eerste levensjaar. En dat betekent dat het ook tijd begint te worden dat we een keuze gaan maken naar welke basisschool ze zal gaan. Luxe of Zuinig ging op pad.

De herfst is weer aangebroken en dat betekent dat de zomer weer voorbij is. Hoe staan we ervoor met ons energierverbruik? Zoals altijd eerst weer het overzicht.

Luxe of Zuinig is ook maar een mens. En daarbij hoort dat ook hij gevoelig is voor trends en marketing. Om specifiek te zijn voor technologie items. En het was weer die tijd van het jaar dat Luxe of Zuinig eens zijn hand op de knop moest houden.

AH heeft e-koopzegels geïntroduceerd, iets waar wij ook aan meedoen, maar hoe lever je die dingen in? Ik nam contact op met AH.

Reacties

Populaire posts