Drukte!

 Luxe of Zuinig heeft al een tijdje niet geblogd, en dat is gek, want het is mij tot op heden altijd gelukt om regelmatig te bloggen. Sterker nog, vaak heb ik zoveel geblogd dat ik een tijdje vooruit kan ;-). Maar nu is het op…. 

Drukte

Het is druk…. Net als vorig jaar overigens. Privé is het druk door allerlei persoonlijke omstandigheden (ja zelfs ik hou dingen geheim voor dit blog ;-) ). Maar nog meer aangaande het werk. Het is gewoon onwijs druk. En dat is niet gek want het jaar komt ten einde en dat betekent dat alles helder moet zijn en de budgetten en roadmaps voor aankomend jaar weer duidelijk moet zijn en ingeleverd. Daarnaast zijn er ook nog wat andere omstandigheden waardoor het dit jaar “anders” gaat dan anders en daarmee weer voor extra werk zorgt.

Om een lang verhaal kort te maken….. Bloggen is daardoor even op een lager pitje gezet! Hopelijk is het binnenkort weer meer ruimte hiervoor.

Fijn weekend alvast!

Luxe of Zuinig

Reacties

  1. Herkenbaar hoor! Zelf nu ook in een drukke tijd met werk, wil wel bloggen maar kost iets meer inspanning dan normaal. Maak je er niet druk om, we blijven je wel volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soms heb je van die periodes dat het er gewoon even niet in zit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts