Kerstvakantie!

 Het zal de meeste niet ontgaan zijn, maar Luxe of Zuinig is even afwezig ;-). Ja ook hij heeft lekker kerstvakantie en dat houdt heel kort in, dat het aantal blogjes tot een minimum beperkt gaan blijven.

Kerstvakantie!

Lijstjes

Dit jaar heb ik geen lijstje gemaakt met wat ik allemaal gedaan wilde hebben in de vakantie. Nee, in plaats daarvan gaat Luxe of Zuinig even helemaal lekker niets doen :-0. Ja echt. Gewoon wat voor zichzelf om de afgelopen periode mee af te sluiten en fris aan het nieuwe jaar te kunnen beginnen. 

Uiteraard zal dat ook de komende twee weken bestaan uit lekker eten, bakken, met dochter gezellige dingen doen en gewoon even heerlijk vakantie vieren. Vakantie zoals het hoort! Maar toch anders dan anders.

In ieder geval wens ik iedereen alvast prettige kerstdagen een een gelukkig nieuwjaar! In het nieuwe jaar gaan we weer vol goede moed voorwaarts!

Luxe of Zuinig

Reacties

Anoniem zei…
Een hele fijne vakantie toegewenst.
Mijn vakantie is gistermiddag ook officieel begonnen, maar met een 12 uurtjes in de afgelopen dagen (doordat man en kinderen onverwachts eerder thuis kwamen te zitten) en het prachtige weer in het begin van de week, voelde dit al als een vakantieweekje. En nu lekker bijkomen voor het drukke nieuwe werkjaar weer begint over 2 weken. En hopelijk mogen de kinderen dan weer naar school.

groetjes Janneke
Mr Groeigeld zei…
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mr Groeigeld zei…
Geniet lekker van je vakantie. Hier staat het huis bol van de bezichtigingen. Niet echt een lekkere vakantie, zeker omdat we nergens anders wat leuks kunnen doen. Maar goed, het is voor een goed doel :-)

Fijne feestdagen!
Geniet van je vakantie!! Groeten en gezond en leuk 2022! Groeten van een andere vakantievierder!

Populaire posts