Best gelezen blogposts van juli 2021

  Juli zit er ook alweer op en dat betekent weer een flashback naar de best gelezen artikelen in juli. Ik vond het zelf wel leuk om vanaf januari 2020 elke maand een opsomming te maken welke posts het best gelezen worden. 

Best gelezen blogposts van juli 2021

Veel leesplezier!

Jaaaa, het is zover. Het heeft heven geduurd maar Luxe of Zuinig mocht ook op langskomen voor zijn prik!

AH heeft e-koopzegels geïntroduceerd, iets waar wij ook aan meedoen, maar hoe lever je die dingen in? Ik nam contact op met AH.

Het huishoudboekje, de best gelezen post van elke kwartaalupdate. Niet zo gek natuurlijk, want iedereen wil graag bij elkaar in het huishoudboekje kijken. We zijn nu eenmaal nieuws gierig aangelegd met zo’n alle ;-). Wat zijn de verschillen met Q1 2021?

Een oude blogpost die door Google opeens weer wordt gevonden. Gebaseerd op inmiddels 2! Auto’s geleden. Maar wellicht toch eens leuk om te lezen hoe we in 2013 erover dachten.

Net als de tweede kamer gaat Luxe of Zuinig even met zomerreces. Er komt mooi weer aan, we gaan even lekker een paar dagen ertussenuit en dat betekent ook dat dit blog even tot stilstand komt te staan om mij te focussen op een relax periode met veel boeklezen, spelen met dochter en vooral lekker en goed eten.

Ahhh de persoonlijke savingsrate! Hoe staat het ervoor na een half jaar van sparen en beleggen in 2021?

De laatste update alweer in de kwartaal update. Namelijk de beleggingen. Hoe is het vergaan het afgelopen kwartaal? Laten we weer beginnen met een overzicht.

Juni zit er alweer op en dat houdt in dat het tweede kwartaal van 2021 ook alweer aan ons voorbij gevlogen is. Daarmee is de tijd ook weer aangebroken om de kwartaalupdate te gaan plaatsen na een half jaar 2021. Te beginnen, net zoals altijd, met de autokosten.

Ook de energiekosten zijn weer bekend van het tweede kwartaal. Hoeveel gebruikte huize Luxe of Zuinig en hoe staan wij ervoor? Zoals altijd eerst het overzicht.

10. Niet meer thuiswerken?
De versoepelingen zijn aangekondigd en dat is te merken. Want iedereen zoekt elkaar weer op en maakt afspraken. Zo krijgt Luxe of Zuinig ook opeens veel verzoeken om weer samen te komen. Echter doordat ik tot op heden nog niet een prik heb gekregen ben ik daar nog wat terughoudend in en stel ik het nog even uit. Voor sommige een onzinnige reden, maar voor mijn eigen gevoel wel belangrijk. 
Op het werk is het niet anders, de “off-site” en “on-site” meeting verzoeken springen als paddestoelen uit de grond, komt er een einde aan het feestje dat thuiswerken heet?

Reacties

Populaire posts