Zomerreces

 Net als de tweede kamer gaat Luxe of Zuinig even met zomerreces. Er komt mooi weer aan, we gaan even lekker een paar dagen ertussenuit en dat betekent ook dat dit blog even tot stilstand komt te staan om mij te focussen op een relax periode met veel boeklezen, spelen met dochter en vooral lekker en goed eten.

Zomerreces

Vakantie

Het was ook wel een beetje tijd voor vakantie want Luxe of Zuinig begon sneller geïrriteerd te raken over de kleinste dingen. Door drukte op het werk (het lijkt wel altijd precies te gebeuren voordat de vakantieperiodes beginnen) was er ook weinig ruimte voor ontspanning, want het werk moest af zijn voordat ik weg was. Gelukkig kan ik melden dat ik met een goed gevoel de deur achter mij dicht heb getrokken. Daarbij heb ik besloten om, in tegenstelling tot anders, ook ECHT niets te gaan doen met mijn werk. Geen mail, geen chatjes, geen belletjes helemaal niets. Het echt even loslaten en 100% offline gaan. Iets wat ik veel te weinig doe want daardoor blijft werk altijd in je achterhoofd zitten. Waarschijnlijk voor velen een bron van herkenning.

Tot augustus!

En dat rest mij om iedereen ook een fijne vakantie te wensen. Ik heb nog niet besloten wanneer ik weer helemaal terug zal zijn, maar ik vermoed ergens in augustus. We zullen wel zien. In ieder geval ga ik lekker genieten van de vakantie!

Fijne vakantie allemaal en tot snel!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts