Best gelezen blogposts van juni 2021

 Juni zit er ook alweer op en dat betekent weer een flashback naar de best gelezen artikelen in juni. Ik vond het zelf wel leuk om vanaf januari 2020 elke maand een opsomming te maken welke posts het best gelezen worden. 

Best gelezen blogposts van juni 2021

Veel leesplezier!

Herken je dat? Dat gevoel dat altijd alles groter, beter, sneller en vooral duurder moet? Dat is ook waar Luxe of Zuinig wel eens last van heeft, want ik ben natuurlijk niet roomser dan de paus. Hoe hou ik alles onder controle?

Luxe of Zuinig zat zijn wekelijkse ronde van sheets updaten vandaag weer eens te doen. Onderdeel na het updaten ervan is, om te zien of er maandelijkse afwijkingen in terug te zien zijn, zoals ook hier te zien is. Niet verassend was er geen enkele afwijking terug te vinden en dat deed mij weer eens nadenken over of er überhaupt nog wel iets te besparen valt in huize Luxe of Zuinig.

Weet je nog deze blogpost? Ik kwam erachter dat de airco kapot was en heb zelf wat onderzoek gedaan naar wat eventueel de oorzaak kon zijn. Inmiddels heb ik de afspraak gehad om te achterhalen wat er echt aan de hand was.

Luxe of Zuinig is een gadget freak en af en toe heb ik een opleving waarin ik alles wil hebben wat los en vast zit. Maar vaak kom ik tot de conclusie, aan de hand van mijn eigen regels, dat het eigenlijk toch niet nodig is en het puur een “spur of the moment” is. Zoals recentelijk ook bleek bij de Playstation 5.

5. Nieuwe missie - ontspullen
Luxe of Zuinig probeert het huisje netjes op orde te houden. Voorheen deden we in de vakanties af en toe een vervelend klusje wat we altijd uitstelde. Maar nu met de kleine is het helemaal in de vergetelheid gekomen. Namelijk de zolder opruimen van alle verzamelde spullen.

6. TV abonnement en vaste telefoon de deur uit
Ik schreef er al over in mijn blog over “uit bespaard”. Maar er was nog één uitgaven post die ik al enige tijd wilde aanpassen, maar tot op heden weinig op kon besparen omdat het niet echt goedkoper kon of dat het letterlijk over 1 of 2 euro ging. Namelijk mijn Internet/Televisie/TV abonnement. Maar het is eindelijk gelukt om de knoop door te hakken.

AH heeft e-koopzegels geïntroduceerd, iets waar wij ook aan meedoen, maar hoe lever je die dingen in? Ik nam contact op met AH. Voor het eerst niet op plek 1 maar op plek 7!

Ik lees best wat blogs. Om inspiratie op te doen voor mijn eigen blog, om te leren en vooral om mezelf te verrijken met andere gedachtes en motivaties. Maar ik merk ook dat een blogs richting een affiliate only blogposts gaan en dat begint mij steeds meer tegen te staan.

De versoepelingen zijn aangekondigd en dat is te merken. Want iedereen zoekt elkaar weer op en maakt afspraken. Zo krijgt Luxe of Zuinig ook opeens veel verzoeken om weer samen te komen. Echter doordat ik tot op heden nog niet een prik heb gekregen ben ik daar nog wat terughoudend in en stel ik het nog even uit. Voor sommige een onzinnige reden, maar voor mijn eigen gevoel wel belangrijk.
Op het werk is het niet anders, de “off-site” en “on-site” meeting verzoeken springen als paddestoelen uit de grond, komt er een einde aan het feestje dat thuiswerken heet?

10. Financiële doelen 2021 - Update
Nu dat het belastinggeld is binnen gekomen was het ook eindelijk tijd om daarmee onze bufferpotjes te gaan vullen. En als ik dan toch bezig ben ook meteen eens kijken hoe ik ervoor sta met de financiële doelen van 2021. Wat is al gebeurd, hoe ver zijn we en gaan we nog iets veranderen?

Reacties

Populaire posts