Best gelezen blogposts van april 2021

April zit er ook alweer op en dat betekent weer een flashback naar de best gelezen artikelen in februari. Ik vond het zelf wel leuk om vanaf januari 2020 elke maand een opsomming te maken welke posts het best gelezen worden. 

Best gelezen blogposts van april 2021

Veel leesplezier!

1. AH koopzegels inleveren.... nog best lastig..
AH heeft e-koopzegels geïntroduceerd, iets waar wij ook aan meedoen, maar hoe lever je die dingen in? Ik nam contact op met AH. Net als vorige maand op plaats 1 als best gelezen artikel met dank aan google.

Ziek zwak en misselijk was ik. En dan komt het weinig van bloggen als je je zo voelt. Überhaupt dingen ondernemen is een uitdaging en dat heeft toch een goede week geduurd. Toch is iemand anders zijn leed blijkbaar toch goed voor de statistieken ;-) 

Het werd eens tijd dat Luxe of Zuinig iets voor zichzelf ging kopen. En deze keer wilde hij niet eens gebonden zijn aan zijn eigen opgestelde regels! Waar komt hij nu weer mee aanzetten is de vraag… Lees het hier!

Het huishoudboekje is altijd een goed gelezen stukje proza. Iedereen is toch altijd wel stiekem benieuwd hoe het ervoor staat in huize Luxe of Zuinig en hoe wij ons inkomen verdelen over de potjes.

Tijd is iets wat we allemaal missen. In huize Luxe of Zuinig is er iets geks gebeurd….. Want van tijd over is er opeens tijd tekort terwijl niet veel is veranderd….. Wat is er aan de hand?

Hoe staat het ervoor met mijn persoonlijke savingsrate in het eerste kwartaal? Zitten we nog steeds structureel boven de 60% gemiddeld? Ik zette alles weer op een rij.

Hoe staat het ervoor met de beleggingen in Q1 2021? Zijn we de grens van de 150K doorbroken?

Groen sparen was weer mogelijk en Luxe of Zuinig heeft er weer gebruik van gemaakt. Maar waar en voor hoeveel? En vooral ook, waarom?

Enige tijd geleden waren wij gezwicht voor de koopzegels van AH, het werd je zo gemakkelijk gemaakt dat ook wij (die vrijwel uitsluitend bij AH shopt) er niet meer omheen konden. Maar hoe zat het met het inleveren van de koopzegels? Ik ging op onderzoek uit en nam contact op met de klantenservice omdat het nog niet zo duidelijk was op dat moment.

De kwartaalupdate over de autokosten. Weinig verassingen in ieder geval zoals verwacht!

Reacties

Populaire posts