Ziek, zwak en misselijk maar veel updates!

 Luxe of Zuinig heeft het niet vaak, maar hij was ziek, zwak en vooral erg misselijk. Dat zorgde er ook voor dat bloggen er even niet inzat en omdat ik tegenwoordig vooral blog wanneer ik er zin in heb, dit ook meteen betekent dat het gewoon he...le..maaaaal stil wordt op dit hoekje van het internet. 

Ziek, zwak en misselijk maar veel updates!

Bacteriën
Het was ook wel een raar iets moet ik zeggen. Ik kwakkelde al tijden dat ik me “minder” voelde. Maar goed met een klein kind en de opvang leven we tegenwoordig dan ook in “bacterie city” wat herkenbaar zal zijn voor vele ouders. Je tilt er niet zo zwaar aan en gaat door. Tot..... het noodlot toeslaat in de middag. Ik kon letterlijk rennen naar de WC pot en zonder in al teveel details te treden heb ik de daarop volgende uren nog wel vaker hallo tegen mijn nieuwe vriend gezegd. Ik liep leeg... Zelden heb ik mij zo beroerd gevoeld als in die uren dat ik..... en nogmaals ik heb dat nog nooit gedaan sinds ik kind was. Ik besloot dan toch maar gewoon in bed te kruipen en werk werk te laten. Een paar uur later voelde ik mij alweer stukken beter en ben ik volijverig de achterstallige mails en chats gaan wegtikken want ja morgen zal alles wel weer beter zijn. En ow ja, toch ook maar even een coronatest doen morgen. Dus die ook meteen geregeld. Vast iets verkeerds gegeten ofzo, maar better safe than sry.

How wrong I was....... Want de volgende dag heb ik volgemaakt maar was het een dag met een roes. De coronatest was gelukkig, en zoals verwacht, negatief maar heel veel beter voelde ik mij nog niet. De dagen daarna waren steeds iets beter, maar nog steeds niet geweldig, maar goed we gaan door he dacht ik elke dag, morgen is het echt wel over. Elke dag vroeg naar bed (lees, op bed net zo laat als onze dochter....). Tot vrijdagnamiddag.
Na het afsluiten van de laatste meeting (die natuurlijk van mij absoluut noodzakelijk was om te hebben) stortte ik echt in. Koud, niet meer op benen staan, doodmoe......... En toen bedacht ik mij opeens, mmmmmm misschien had ik mij toch ziek moeten melden........

Ziek melden?

Nou goed, hier zijn we deze maandag en we doen het weer na een weekendje rustig aan doen maar ik moet toch iets strikter worden voor mijzelf als het gaat om ziek melden. Per definitie doe ik dit namelijk alleen in uitzonderlijke gevallen (afgelopen 10+ jaar nog nooit gedaan in ieder geval), in alle andere gevallen is er altijd wel een manier om door te kunnen werken. Maar soms moet je ook gewoon even naar je lichaam luisteren en dat deed ik nu niet. Ik denk dat als ik dat wel had gedaan ik dit weekend al up and running was geweest en niet pas maandag...... 

Andere updates!

Genoeg over ziek zijn, want dat is alleen maar zonde van de tijd. Want inmiddels hebben we ook wat updates te melden. Zo is April al weer voorbij en dat houdt in dat de salarisbetaling ook weer is geweest, met als deze maand ook een gouden randje, want de bonus is ook uitbetaald! De rekening staat weer zeer dik in de zwarte cijfers in ieder geval, zeker omdat daar volgende maand natuurlijk ook nog het vakantiegeld bij gaat komen. Dit zijn altijd de leukste maanden.

Verder zijn wij ook verder gegaan met het uitzoeken van een uitgestelde taak. Namelijk een testament gaan beschrijven. Hoewel het in het begin een eitje zou worden, zijn we nu we er dieper over nadenken toch iets strikter op hoe we dingen geregeld willen hebben en ben ik blij dat ik toen niet meteen ermee aan de gang mee ben gegaan, want dit is iets wat simpelweg even moet zinken bij ons en ook ruimte moet krijgen om zich te ontplooien. Laten we hopen dat hier ook meer vorm aan wordt gegeven binnenkort maar er zit zeker schot in de zaak.

En als laatste success heb ik dit jaar eindelijk een groentetuintje voor mijzelf gemaakt. Die inmiddels heel goed aanslaat. Deze staat nu nog binnen, maar kan, als het eindelijk eens een beetje warm wordt, lekker naar buiten toe. Van aardbeien, tot tomaten en sla aangevuld met de AH acties om ook variatie te hebben. Ik ben benieuwd hoe we ervan kunnen eten later deze zomer.

Hoe is het verder met jullie?

Reacties

Geldsnor zei…
Nu wel weer prima. Maandagmiddag was wat spannend, maar verder is het vooral saai. Coronatijd...Maar na vrijdag heb ik 2 weken vakantie.
Ik las het inderdaad ja, Gelukkig viel de schade mee!

Populaire posts