Best gelezen blogposts van september 2023

September zit er ook alweer op en dat betekent weer een flashback naar de best gelezen artikelen in september.  

Best gelezen blogposts van april 2022
Veel leesplezier!

Luxe of Zuinig heeft weer een rondje verkopen gedaan in huis. Want het huis begon weer “vol” te raken. Zeker nu er een kleine baby bij is waardoor het huis meteen ook vol raakt. Om de zoveel tijd zijn we bezig om te “ontspullen” en dat was de afgelopen tijd ook het geval. De meeste spullen die weggaan, verkopen we graag door via marktplaats. Want hoewel mijn ervaringen met marktplaats “wisselend” zijn. Blijf ik stuf volhouden met verkopen.

Oef! Dat was even schrikken deze maand toen Luxe of Zuinig zijn rekening opende. Want dat bedrag dat er op de lopende rekening stond was wel erg laag. Red ik het deze maand wel? Of moet ik wat gaan terugboeken van de spaarrekening?

Geld besparen is een belangrijk onderdeel van een gezonde financiële huishouding. Door geld te besparen kunt u meer geld overhouden voor de dingen die er echt toe doen in het leven, zoals het opbouwen van spaargeld, het aflossen van schulden en het genieten van leuke activiteiten zonder u zorgen te hoeven maken over de kosten. In deze blogpost gaan we dieper in op hoe u geld kunt besparen en hoe u dit geld kunt gebruiken om uw financiële doelen te bereiken.

Even iets heel anders, maar wel iets dat mij tot zorgen maande en uiteindelijk weer invloed zou kunnen hebben op ons werk waardoor logischerwijs de financiën ook weer in gevaar kwamen. Maar we hebben eindelijk een BSO gevonden die ruimte heeft voor onze oudste dochter, en daar ben ik best een boel blij mee!

Na mijn blogpost van eergisteren over het tekort op mijn lopende rekening ben ik ook weer een rondje spaarrekeningen gaan doen en kwam ik ook tot de conclusie, wat ik al vaker ben gekomen, dat ik eens hier iets meer mee moet gaan doen. Wat zit er in petto de komende tijd/jaren?

Daar is de UPO weer! Ik werd weer verblijd door een leuk emailtje van de pensioenaanbieder dat ze hem voor mij hadden klaargezet. Fijn! Maar dit jaar zijn de spelregels wel anders dan andere jaren. Ik blogde er al eerder over wat het voor mij zou betekenen. Ik was dan ook benieuwd of mijn voorspelling uit zou komen of dat het minder zou zijn. We gaan snel het bekijken!

Een kort berichtje vandaag. Ik heb er een weekendje over nagedacht en dat weekendje werd door omstandigheden een week maar Luxe of Zuinig heeft een beslissing genomen.

De vaste lezers weten wat ik van crypto vind, en weten ook dat ik stiekem toch met een crypto meedoe. Vorig jaar schreef ik een artikel over de Crypto “SWEAT” en hoe ik dat maar liet doorsudderen. We zijn een jaar verder, levert het mij winst op of niet?

Daar is hij dan weer! De nettowaarde update van 2023! 

2022 zit er weer op en dat betekent ook dat we weer de jaarlijkse balans van onze nettowaarde kunnen opmaken zoals we afgelopen jaar deden. Dit is iets wat ik slechts 1x per jaar de balans van opmaak, dit jaar door omstandigheden wat later dan normaal maar dan nu alsnog met het antwoord op de vraag, wat is onze nettowaarde van 1 januari 2023 geworden?

 

Reacties

Populaire posts