woensdag 29 februari 2012

Gezamelijke spaarplan *Update*

Rechts zie je onze vorderingen met onze gezamelijke spaarplan van 10.000 euro op de gezamenlijke spaarrekening. Je kan dit ook hier teruglezen.

We kunnen stellen dat we dus aardig nog op schema zitten. We hebben ons weer voor 500 euro kunnen sparen zoals gepland. De spaarpot staat hierdoor inmiddels op 2521.45 euro.

We hadden persoonlijk gedacht dat het deze maand wat zou tegen gaan vallen door enkele aankopen en wat rekeningen, maar deze aankopen zijn er niet gekomen en de rekeningen vielen ook mee. Deze konden gewoon betaald worden uit de lopende rekeningen.

Ik zit alleen nog steeds in dubio of we een eenmalige extra storting van onze eigen rekeningen gaan maken naar deze gezamelijke rekening. Persoonlijk vind ik het niet nodig, maar echt hart groeit de buffer op deze manier ook niet. Keuzes keuzes keuzes.

Op de planning hebben we geen grote uitgaven meer voor ons huis, we hopen natuurlijk dat er ook geen onverwachte uitgaven zullen zijn, maar je weet het nooit. Ik denk dat we het met het huidige bedrag wel redden en dat ik deze maand toch *weer* niet besluit om een extra storting te doen. Laten we hopen dat we in maart weer 500+ kunnen storten!


1 opmerking: