zaterdag 25 februari 2012

Minder leuke dagen.En dan nu een minder leuke mededeling:

Helaas heb ik door een vervelende gebeurtenis gisteren niets kunnen typen. Onze jonge poes (jonger dan 1 jaar) was al enkele dagen ziek, maar gisterenavond kreeg ze opeens een aanval (epileptisch of iets anders) en lag ze enorm te schokken... We hebben haar hier toen uit weten te krijgen, hoe weet ik ook niet want ik was totaal in paniek. We zijn naar de dierenarts gegaan en die stond ook voor een raadsel want ze ging terug in shock. Spierverslappers deden niets en meerdere experts (zelfs mensen die opgebeld waren) wisten het niet meer. Na 2-3 uur dat ze in shock was hebben we besloten dat het afgelopen moest zijn, ze reageerde nergens meer op en de artsen zeiden ook dat de kans dat ze hier goed uit kwam zeer klein was.... We hebben haar dan ook laten inslapen..... Haar broertje is nog bij ons en maakt het gelukkig goed.... Het is dus een raadsel wat het nu was of hoe het kwam.
Rust zacht Vlekkie.

8 opmerkingen:

 1. Wat erg voor jullie! En nog niet eens een jaar!
  Sterkte met dit verlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte met het verlies van jullie Vlekkie...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat naar zeg met je poes.
  Ik kan me de paniek van jullie zo levendig voorstellen...
  En dan zo opeens en dan ook nog eens de knoop door moeten hakken om het beestje een spuitje te laten geven.
  Wat een avond zeg.

  Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees het nu pas. Wat naar! Sterkte gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, wat erg, ik lees dit nu pas. Arme Vlekkie, en arme jullie. Zo'n jong ding nog, zoiets verwacht je niet. Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat erg zeg! Om een of andere reden verschijnt dit blog steeds niet in mijn bloglijstje, terwijl ik je wel volg, dus vandaar dat ik het nu pas lees. Ik moet er niet aan denken dat dat mijn poes zou overkomen. Heel veel sterkte toegewenst. Dan vallen cijfertjes vaak weer even in het niet, qua belang :(

  BeantwoordenVerwijderen