Een nieuwe autoverzekering?

Het is weer die tijd van het jaar. De tijd dat we alweer een jaar lang dezelfde autoverzekering hebben en we weer een verleng aanbod krijgen. Is het wat of wordt het tijd om te gaan wisselen. Luxe of Zuinig zocht het uit.

Een nieuwe autoverzekering?

Een verlengaanbod

Het is meestal mijn trigger om het eens uit te zoeken. Zodra ik een verleng aanbod krijg is het tijd om eens mijn gegevens in een vergelijker te gooien. Tot op heden was het elk jaar lucratiever om te wisselen van verzekeraar en scheelde het vaak meerdere euro’s per maand. Met dit gegeven ging ik ook de vergelijking in om te zien waar ik dit jaar op uit zou kunnen komen. Maar niets is minder waar want elke aanbieder is hoger dan het verlengaanbod van mijn huidige verzekeringbedrijf!

Blij maar teleurgesteld

Twee jaar geleden melden ik nog dat verlengen duurder was dan blijven en het vorig jaar gezeur was met schadevrije jaren waardoor ik dus eigenlijk blij moet zijn. Maar ergens vind ik het ook jammer dat ik niet moet gaan vergelijken. Het rondje dat ik gepland had om verzekeringen met elkaar te vergelijken is daarmee zeer klein geworden en vrij snel klaar. Doordat er weer een schadevrij jaar bij is gekomen zijn de kosten omlaag en is de verzekering lager en lager aan het worden qua kosten. 

Kan het goedkoper? Zeker. Maar ik wil ook tegen acceptabele voorwaarden afsluiten en bij het geval dat ik er een beroep op moet doen wel netjes behandeld worden. 

Aankomend jaar kost de verzekering mij €39,32 per maand. Dat is een heel eind minder dan de €80 waar ik ooit mee begon!

Fijn en wellicht volgend jaar weer eens overstappen.

Reacties

Meer door minder zei…
Ach, als je niet vergelijkt weet je ook niet of het met minder kan.
Heb je alleen WA !!!

Populaire posts