Vakantie!

 Net zoals vele andere bloggers, gaat Luxe of Zuinig er even tussenuit. Het is de vakantie periode en hoewel ik nog niet lang geleden ook al een maand vrij ben geweest, is het nu toch anders omdat we allemaal gesetteld zijn in het nieuwe normaal na de geboorte van ons tweede kind. Tijd dus om lekker eens te relaxen en niet te bloggen.

Vakantie

Vakantie

De vakantie zal een goedkope vakantie zijn, want we gaan nergens naar toe op reis. Wel zijn we van plan om lekker een aantal dagen eropuit te gaan waardoor het toch gaat aanvoelen als een vakantie met als extra bonus dat we in ons eigen bed slapen.

Relaxen

Uiteraard hoort daar ook bij dat er wat daagjes zijn dat er vrij weinig gaat gebeuren en we gewoon rustig omgeving wat kunnen doen met de kinderen. In ieder geval heb ik er wel weer zin in. Even er lekker tussenuit!

Hoe lang ik weg blijf bij bloggen? Geen idee, wellicht dezelfde periode of misschien wat langer. Het ligt aan de inspiratie. In ieder geval tot later en mocht je ook nog op vakantie gaan. Fijne vakantie!

Reacties

Mr Groeigeld zei…
Lekker hoor, fijne vakantie!

Populaire posts