zondag 1 juli 2012

Uitgaven Juni

De maand Juni is weer voorbij en dat betekent weer statistieken bekijken!

Laten we het overzicht erbij pakken voor onze gezamenlijke rekeningEten

Deze maand zijn we duur, en dat had ik reeds aangekondigd in mijn andere blog. Uiteindelijk zijn we dus uitgekomen op 266,17 euro voor boodschappen. Dit is 66,17 euro boven budget. Nu is natuurlijk de hamvraag waar is dit aan opgegaan..... Ja aan meerdere dingen eigenlijk. Zo hebben we in het begin van de maand onze voorraadkast aangevuld en zijn we 2x met de auto naar de supermarkt geweest.... En je wil het niet geloven, maar als je dat doet dan neem je automatisch meer mee! We hebben dus tegen elkaar gezegd niet meer met de auto naar de super te gaan tenzij we kattenbakvulling moeten hebben, want dan nemen we er meteen een stuk of tien mee waarmee we weer een tijdje voort kunnen.
Deze maand moeten we dus weer gaan opletten, en goed op de aanbiedingen gaan letten! Het gemiddelde zit gelukkig nog wel onder de 200 euro en dat moeten we zo houden!

Aankopen

In tegenstelling tot hierboven hebben we super weinig geld uitgegeven aan spullen. Slechts 29,63 euro aan spulletjes. Niet noemswaardig, maar het is wel apart in vergelijking met andere maanden. Kan er geen verklaring voor hebben afgezien van het feit dat we het allebei zo druk op het werk hebben gehad dat we gewoon geen tijd/zin hadden om geld uit te geven. Heeft werken toch ook een voordeel! Aankomende maand zal deze wel weer rond de normale hoeveelheid van 200 euro zitten denk ik zo.

Rekeningen


Geen bijzondere rekeningen binnen gekregen dus zoals verwacht weer rond de 300 euro aan rekeningen betaald deze maand. Hieronder valt de energierekening, gemeentebelasting etc etc.

Auto

Een nieuwe post zoals jullie weten. Maar zoals verwacht zullen we ongeveer 1 tank per maand verrijden (ongeveer 600 km) wat in dit geval ook is gebeurd afgelopen maand. 32.X liter kostte ons 53,83 euro wat neerkwam op 1,666 euro per liter. Deze maand is de benzine wat goedkoper dus we komen hier dan ook goedkoper uit. We hadden hiervoor 60 euro ingecalculeerd, maar blijven hierdoor er mooi onder. Aan het einde van het jaar hebben we echter wel twee bandjes die vervangen moeten worden en in februari een grote beurt wat waarschijnlijk wel een paar honderd euro gaat kosten.

Huis

Tja, ook deze maand geen verbeteringen uitgevoerd en dus 0 euro. Begint eentonig te worden, maar we sparen natuurlijk voor onze verbouwing. Wel zijn we ook aan het kijken voor meubel inrichting wat we precies willen. Maar goed hierdoor sparen we wel behoorlijk. Qua onderhoud aan het huis hebben we niets op de planning en is ook nog niet nodig. Verf is nog goed en we zijn geen zaken tegengekomen wat binnen nu en 1 jaar gedaan hoeft te worden.

We gaan dus best lekker deze maand. Morgen een update over de spaarrekening!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten