dinsdag 10 juli 2012

Blog updates

Zoals jullie allemaal hebben gemerkt is het aantal blogs dat ik post enorm fluctueert, en ik zelf vind dat ook heel lastig soms. Want er zijn genoeg dingen waar ik over wil bloggen, maar de tijd is iets wat ik niet heb.
Afgelopen week om maar een voorbeeld te noemen had ik heel veel zaken waar ik over kon bloggen, maar de laatste paar weken als ik thuis kom ben ik zo moe.... Dat ik niet eens meer de puf heb om de laptop te pakken om erop te gaan zitten schrijven!

Daarom wil ik aankondigen dat ik mijn updates aanpas. Niet meer de doelstelling van 1 per dag, maar 1 per 2-3 dagen. Tuurlijk zal het nu nog steeds wel eens voorkomen dat ik elke dag netjes een post schrijf (zoals de afgelopen 2 dagen), maar alleen op momenten dat het rustig is op mijn werk. Misschien geeft deze blog mij wel de inspiratie dat ik wel weer 1 blog per dag schrijf, maar zolang ik het mezelf niet opleg als verplichting denk ik dat het me makkelijker af gaat.

Dat jullie er in ieder geval vanaf weten!

4 opmerkingen:

 1. De keerzijde van een hoog inkomen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, zou kunnen, maar ik denk dat ik het zelf geheel in de hand heb. Het werk is te leuk en dan spendeer je er automatisch meer tijd aan.

   Verwijderen
 2. Herkenbaar :-) Ik ben nog maar net begonnen en heb mezelf iig voorgenomen niet per se elke dag wat te hoeven schrijven.

  Take it easy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen verantwoording nodig hoor. Je schrijft toch wanneer je zelf zin hebt. Moet geen verplichting zijn.

  BeantwoordenVerwijderen