vrijdag 20 juli 2012

100st bericht!

Het is zover. Dit is mijn 100st bericht hier op dit blog! Jeej!
In het begin was ik vooral op zoek wat ik nu precies wilde met schrijven, en af en toe merk ik ook aan mijzelf dat ik er moeite mee heb om uniek te blijven in de onderwerpen die ik schrijf. Immers alle consuminderaars hebben wel ongeveer allemaal dezelfde onderwerpen waarover wordt geschreven. Als lezer is dit niet altijd leuk en fijn want 3x hetzelfde lezen op verschillende blogs zorgt nu niet echt voor een interessante doorklik wedstrijd van blog naar blog om zo meer informatie in te zamelen.

Verscheidenheid
Toch merk ik dat alle blogs nu toch meer van elkaar gaan verschillen. Zo praat de een vooral over haar eigen situatie, post de ander een vast patroon aan feitjes en weetjes waar mensen elke keer voor terugkomen en zo zijn er ook blogs die hun familieleven posten.

Waar zit ik dan nu?
Ik ben mij meer gaan focussen op de cijfers en economische feitjes en weetjes. Ik merk wel dat als ik iets dieper op de materie inga zoals het ESM of de Euribor dat het aantal reacties en pageviews duidelijk afneemt, maar ik schrijf omdat ik hier graag mensen over informeer. Het gaat ons uiteindelijk allemaal aan want het heeft invloed op veel van onze dagelijkse taken die we uitvoeren.

Ik wil dan ook maandelijks een ronde van de spaarrentes gaan maken zoals ik ook al hier heb gedaan, om iedereen te informeren welke banken de beste rente of opties bieden. Daarnaast wil ik blijven doorgaan op economisch interessante nieuwsberichten ingaan en hier een andere visie op te leggen, en uiteraard onze eigen financiën uit de doeken blijven doen hoe wij zaken regelen. Ik heb hier al een begin mee gemaakt met ons huishoudboekje uit de doeken te gooien en deze regelmatig te blijven updaten bij veranderingen. Ik zal hierover een nieuwe blogpost maken wanneer het echt ingrijpende veranderingen zijn.

Ik hoop dat jullie ook nog na dit 100st bericht langs blijven komen en we de 100.000 bezoekers snel bereiken. Hopelijk nog voor het einde van het jaar, dat zou een kroon op mijn werk zijn. Het belangrijkste is dat ik het met onwijs veel plezier doe en dit nog heel lang wil blijven doen :)

Luxe of Zuinig

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je 100ste bericht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik reageer eigenlijk nooit ben meer een "stille" lezer maar wilde je toch even laten weten dat ik je met plezier volg en blijf volgen natuurlijk. Enne natuurlijk gefeliciteerd met je 100ste bericht.

    Groet,
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen