We zijn schoon verklaard!

 Tijd voor een persoonlijk bericht. Een tijdje geleden was ik er even tussenuit gegaan omdat we een behoorlijke tegenslag hadden gekregen. Dat nieuws heeft behoorlijk impact gehad, maar heeft ook voor behoorlijk wat ziekenhuisbezoeken gezorgd, zowel spoedritjes als controles. Maar inmiddels hebben we goed nieuws!

Geen ziekenhuisbezoeken meer!

Er is namelijk gezegd dat we niet meer terug hoeven te komen en dat alles opgeruimd is! Hoe mooi is dat! Wij zijn er in ieder geval erg trots op, zonder nu al teveel prijs te geven wat er nu daadwerkelijk was. Maar om het maar zo te zeggen, het was een bloederig avontuur met een behoorlijke herstelperiode. 

Geen fancy blogpost, gewoon alleen goed nieuws ;-) Mag ook wel eens gedeeld worden!

Reacties

Ik ben blij voor jullie en inderdaad goed nieuws mag gedeeld worden.
Dorothes zei…
Heel fijn dat het goed nieuws is maar als je dit verhaal eigenlijk niet wilde delen waarom dan woorden als schoonverklaard en bloederig gebruiken.
Dat vind ik dan weer niet nodig
Wat een fantastisch nieuws, niets belangrijker dan gezondheid!
Sinds de coronaspuiten en mijn vakantie met mondkapje zwetend buiten lopen in Spanje, heb ik het ook niet makkelijk. Het gaat de goede kant op, maar duurt nog te lang. Het is moeilijk om er niet over te schrijven. Maar ik wil ook niet als een oud mens te boek staan. Energie hebben is belangrijk.
Mr Groeigeld zei…
Of we nu wel of niet weten wat je hebt gehad, het is altijd gedoe en stress als je in de lappenmand zit. Goed om te horen dat je er nu vanaf bent!
Uitklokken zei…
Goed nieuws is zeker ook fijn in deze tijden van slecht nieuws...
Wat het ook was, het was en is niet meer en dat is heel fijn en goed om te lezen!

Populaire posts