Potjes voor uitgaven *update*

Zoals ik hier meldde heb ik moeite om daadwerkelijk wat uit te geven aan spullen. Echter heb ik nu enkele doelen gedefinieerd. Waardoor ik hoop dat dit voor mij makkelijker wordt. Zoals altijd hou ik jullie op de hoogte van de voortgang.

Doelen tot nu toe
De doelen voor mij op een rij:

- Nieuwe Desktop/Laptop                 - 1400 euro (verwacht budget)
- Abonnement tijdschrift                     - 25 euro (per jaar)
- Scheerkop schoonmaakmiddel        -  45 euro (meerdere tegelijk)
- Online spel abonnement                  - 14,95 euro (per maand)

En als belangrijkste doel
- Vrij om uit te geven                        - 25 euro per maand


Hoe nu verder?
Met bovenstaande hoop ik dat het makkelijker wordt voor mij om dit uit te kunnen geven. De bovenste 4 zijn spaardoelen op de spaarrekening, waar de onderste een vast bedrag per maand is wat ik gewoon moet gaan uitgeven aan dingen wat ik wil. Het kan in de supermarkt aan een broodje zijn, of iets wat ik graag wil hebben of koop omdat het kan. Hopelijk gaat me dit ook lukken. Want dit zal een discipline uitdaging gaan worden. Mijn vermoeden is dat dit potje vaak nog onaangeroerd blijft of zal worden ingezet voor het online spel abonnement. Heel slechte uitgave, maar ik vind dat ik dat verdien. Het is de bedoeling dat dit met de tijd gratis gaat worden omdat het ook mogelijk is dit met "ingame geld" te kopen. Waardoor deze post dus ook weer zal verdwijnen.

Update op de spaardoelen
Dan een update op de spaardoelen zelf.
- Nieuwe Desktop/Laptop                       - 100/1400 euro

- Abonnement tijdschrift                           - 0/25 euro
- Scheerkop schoonmaakmiddel              -  0/45 euro
- Online spel abonnement                         - 0/14,95 euro


De eerste storting is gedaan tijdens het aanmaken van deze doelen aankomende maand ga ik eens kijken hoeveel welke doelen gaan krijgen. Daarnaast moet ik ook eens gaan kijken hoe ik dit wil gaan bijhouden op het blog.

Als jullie daar ideeen voor hebben hoor ik dit graag. Want jullie zullen me hierop recht moeten gaan houden dat ik ook echt ga gebruiken!

Ik hou jullie op de hoogte!

Reacties

Martine zei…
Goed dat je dit zo duidelijk voor ogen hebt.
Ik had overigen ook heel veel moeite om geld voor mezelf uit te geven, maar het went wel. Ik krijg er zelfs lol in ;-).
Dat hoor je eigenlijk niet vaak dat iemand juist moeite heeft om geld uit te geven. Het abonnement voor het online spelen vind ik best duur. Zeker per jaar.
Ik hoop dat ook uiteindelijk te krijgen :) Maar dat is nog een lange weg!
Daar heb je absoluut gelijk in. Duur is het zeker. Echter ben ik al bijna op het punt dat het geen geld meer kost :) En ach, ik heb er erg veel lol altijd in!

Populaire posts