woensdag 1 mei 2013

Kozijnen vervangen Deel 2

In navolging van eergisteren zijn we natuurlijk naar de kozijnenboer geweest en hebben we ook een schatting gekregen van wat het allemaal zou kosten.

Kosten
Wij hadden gerekend op 30.000 euro. Maar het zal max 25.000 euro gaan worden en dat is nog aan de hoge kant. Waarbij we wel hebben gekozen voor het soort kozijn dat matched bij onze voordeur. (iets duurder) + 3 dubbel glas etc etc. Oftewel een behoorlijk uitgebreid assortiment met alle toeters en bellen.

Op zich vind ik dit een positief geluid. Nu is het alleen nog even afwachten wat de exacte kosten worden.

Bezoek
We krijgen eerst een verkoper nog thuis die ons een meer exact plaatje kan geven ook per gedeelte van het huis, zodat we aan de hand hiervan weer kunnen beslissen wat we willen.

Meer info deze keer niet echt. We houden jullie op de hoogte!
3 opmerkingen:

 1. Wat een bedragen!! Om hoeveel kozijnen gaat dat dan? En voor welk materiaal kies je? Hout of kunststof, wat is voordeliger? Ik heb me er nog nooit in verdiept, moet ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is afhankelijk van welke houtsoort je neemt. Dit bepaald tevens de levensduur van de kozijnen. Op onze site vindt je daar erg veel informatie over.

   Bovendien kan het verstandig zijn om bij de meerdere aanbieders offertes aan te vragen. U ziet dan de prijsverschillen en bovendien heeft u betere grond om af te dingen, wat zeker de moeite waard is bij zulke bedragen mijn inziens.

   Verwijderen
 2. Driedubbel glas? Ik ken alleen dubbelglas. Zijn het kunststofkozijnen? Die gaan toch langer mee. Het blijft een pittig bedrag.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen