Weer een teken van leven

 We zijn alweer een maand verder….. wat gaat de tijd toch snel. Maar ook nu is er weer het nodige allemaal gebeurd waardoor mijn tijd, die ik dacht terug te kunnen krijgen, weer op de achtergrond is gekomen. Zonder al te melodramatisch te worden. Hier gewoon een rauwe blogpost met hopelijk als gevolg weer een stukje regelmaat.

Algehele update

Zoals ik al in de blogpost van vorige maand schreef was er opeens nogal wat gebeurd op persoonlijk vlak waardoor ik geen inspiratie, zin en tijd had om blogs te schrijven. Dit ondanks genoeg blogposts op de draft die ik wilde publiceren kwam het er simpelweg niet van. Op alle vlakken die ik eerder noemde gaat het inmiddels weer beter. Maar goed het zal voor vele niet een verassing zijn dat november en december in huize Luxe of Zuinig bekend staan als drukke maanden. 
Dat zal overigens niet uniek zijn, want ik geloof dat dit voor vrijwel alle huishoudens zal zijn door de vele verplichtingen in deze maanden en vooral de voorbereidingen daarop. 

Inmiddels hebben we pakjesavond (2x!) al gevierd en kunnen we de sinterklaasspullen weer gaan opruimen. Want hoe leuk ik het ook vind om het te vieren met iedereen zijn de kinderen veel te hyper in de aanloop ernaartoe waardoor we allemaal weer blij zijn dat het voorbij is. Tot overmaat van ramp hadden we ook het altijd gezellige RS-virus in huis. Opvallend genoeg heeft onze oudste er meer last van gehad dan de jongste. Waar de oudste twee dagen kortademig, geen drinken en geen eten heeft gegeten met ook nog eens behoorlijk wat gebraak en koort. Heeft de jongste alleen een snotneus en is ze inmiddels erg goed in bellen blazen met die neus ;-).
Dit kwam uiteraard allemaal samen dit weekend waarin we twee dagen sinterklaas vierde. Ach ja, het hoort er allemaal bij zullen we maar zeggen.

Dat betekent wel dat het nu tijd wordt voor kerst. Een tijd waar ook dit jaar weer wat extra dimensie in zit door het overlijden van mijn schoonvader eerder dit jaar. Sinds vorig jaar kerst was het een niet zo fijne tijd en dit jaar wil ik daar een positieve draai aan geven. Ware het niet dat het voor schoonmoeder natuurlijk ook erg spannend en emotioneel is. De eerste kerst alleen…. Nou goed, we hebben allemaal leuke dingen bedacht en haar kerst en oud en nieuw aangeboden lekker bij ons te zijn. Dat heeft ze geaccepteerd en daarmee hebben we het lekker druk in huis de komende tijd. Meer dan dat kunnen we niet doen.

Verder, ja de zorgverzekering is geregeld, en ondanks dat dit normaal een blogpost op zichzelf was is het dit jaar niet zo spannend en hebben de meeste bloggers er wel genoeg over gezegd. Daar ga ik mij dan ook niet meer aan wagen. Verder zijn de huis en reisverzekeringen ook weer aangepakt en heb ik alle sheetjes van excel netjes weer voorzien van een update. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik letterlijk op sommige sheets 4!!! Maanden achterliep…. Dat alleen al zegt genoeg hoe het in mijn hoofd zat allemaal. On Luxe of Zuinigs!

Maar nu is het weer tijd om de draad op te pakken. Ik ga netjes de kwartaal update afronden en we gaan ook eens kijken wat ik nog interessant vind om te plaatsen uit de draft. Ik hoop dan ook dat ik met goede moed het nieuwe jaar in vlieg met het blog. Want ik kan natuurlijk niet Geldnerd, Groeigeld en Geldsnor ook wel de 3G’s genaamd, alleen achterlaten in deze blogwereld.

Reacties

Geldnerd zei…
En ik dacht dat ik het druk had… Respect, en sterkte!

De 3G’s…. Zolang we maar niet zo erg klinken als de 3J’s! 🤣
Meer door minder zei…
Het is niet zo erg om financieel wat maanden qua data achter te lopen als je het meeste geautomatiseerd heb. Ik heb onder tussen alles geoptimaliseerd voor 2024. Mijn, "Meer door minder" strategie zit in een fase dat het lijkt of het bijna vanzelf gaat.
hehe, inderdaad geldnerd, dat hoop ik ook niet ;-)
Mr Groeigeld zei…
Haha de 3G's! Of in het Engels: the Three Gees, niet te verwarren met the Bee Gees ;-)

Maar zo te lezen (en je reacties) heb je juist hartstikke veel gedaan. Dat het dan even niet tot bloggen komt, tja, kleinigheidje.
Ondanks de drukte toch weer aanwezig in blogland, fijn! En met humor... ik moest erg lachen om de jongste en de bellenblaaskunsten 🤣. In huize Mevrouw Niekje geen vieringen met kerst. Mijn vader en zijn lief doen hun eigen ding, mijn schoonmoeder maalt er niet om. We hebben vrij en gaan heerlijk lummelen! Sterkte en toch ook een fijne tijd met de komende feestdagen!
Hehe, fijn om ook weer van jouw te lezen Mevrouw Niekje!

Populaire posts