Twee jaar Albert Heijn Premium

  Het is alweer twee jaar geleden dat ik Albert Heijn Premium heb geactiveerd. Hoeveel geld heeft het mij gekost en hoeveel heb ik daadwerkelijk bespaard? Komt het overeen met mijn schatting vorig jaar of is het minder? Ik zocht het uit.

Geen afschrijving

Vorig jaar kreeg ik nog een notificatie dat er €12 was afgeschreven van onze rekening, had ik dit jaar er rekening mee gehouden en onze AH airmiles ingezet om een verlenging door te voeren. Dit is effectief gratis door ook de bonuszegels die je verdiend met premium. Hiermee wordt AH Premium nog interessanter om te hebben.

Hoeveel hebben we bespaard?

Albert Heijn heeft een teller ontwikkeld waarin wordt bijgehouden hoeveel je al hebt bespaard sinds je Albert Heijn Premium hebt genomen. Ik heb daar twaalf maanden geleden al over geblogd waarbij de teller bij ons op €94,51 stond. Na wat wishfull thinking eraf te halen kwam ik uit op €36,55 als echte besparing door premium.

Als ik nu inlog op de Albert Heijn app om te zien hoeveel premium mij heeft opgeleverd wordt ik begroet door een een besparing van €203,71. Maar net zoals een jaar geleden zitten daar ook zaken in die je sowieso krijgt, ook als je geen premium hebt, zoals bijvoorbeeld de bonus box aanbiedingen.

Mijn indeling ziet er als volgt uit

10% korting op biologisch: €6,72
Mijn bonus box - Premium: €123,91
Extra koopzegels: €54,50
Extra spaarzegels: +877 zegels
Extra AH Miles: +3590 miles (€17,95)

Als ik mijn zelfde logica aanhou als in mijn blogpost van na 12 maanden. Dan kom ik op het volgende bedrag uit:

€6,72 + €54,50 + €17,95 = €79,17 

Hiermee hebben we daadwerkelijk de €24 eruit gehaald die we hebben geinvesteerd. Waarbij dit derde jaar nog goedkoper is natuurlijk omdat we het abonnement hebben verlengd van de AH miles. 

Het is hierbij wederom gebleken dat voor ons, waar je exclusief boodschappen doet bij AH, premium een no-brainer is en zonde als je het niet inzet. Zeker nu verlengen met AH miles kan is dit een dief van je eigen portemonnee zijn.

Hebben jullie al Albert Heijn Premium en halen jullie het geld eruit? 

Reacties

Sylvia zei…
Ik moet begin januari weer verlengen en red het net niet om dit met airmiles te doen (helaas).

Het kan voor ons gelukkig wel uit, dus ook wij verlengen gewoon weer met een jaartje.
Anoniem zei…
Afgezet tegen het feit dat ze hier niet bezorgen en ik 15 km enkele reis moet maken, het pickuppoint gewoon duidelijk schimmelende versproducten er niet uitfiltert.. blijf ik bij om de week bezorgen van de plus.

Populaire posts