maandag 11 juni 2012

Statistieken Mei 2012

Door alle toestanden ben ik vergeten te posten wat de statistieken van de maand Mei zijn geweest.
Boodschappen budget
Laten we beginnen met het boodschappen budget. Zoals de vorige keer al gemeld was het niet mogelijk om onder de 200 euro te komen doordat onze vriezer erg leeg is geworden. Het is gelukkig slechts een overschrijding van 9,78.... Maar toch.. Dit is een puntje om niet te vaak te laten overschrijden.

De verwachting is dat Juni echter wel echt een dure maand gaat worden. We zitten nog niet op de helft van de maand, maar hebben wel al meer dan 50% van het budget overschreden..... De afgelopen weekenden hebben we vooral onze voorraadkast aangevuld waardoor we meer geld hieraan hebben uitgegeven, en voor onze kat groot ingekocht voor zowel kattenbakvulling als kattenvoer. Daarnaast hebben we ook enkele duurdere en luxere producten gekocht. Gewoon... omdat we er trek in hadden. We gaan zien waar we aan het einde van Juni aan zitten qua bedrag.

Aankopen
Aankopen waren in Mei zeer laag. We hebben niet veel geshopt en ook geen kleding of iets dergelijks gekocht. Enige wat er is aangekocht zijn wat plantjes wat huishoudelijke spullen en dat was het wel. Sta er zelf ook verbaasd van !

Rekeningen
Qua rekeningen was Mei een goedkope maand. Reden was dat de gemeentebelasting pas in Juni is geïncasseerd. Anders was dit normaal geweest. Niets bijzonders te melden hier.

Auto
Ahhh een nieuwe post. Jawel... Na altijd me te hebben verzet om een auto te krijgen gaat het binnenkort toch gebeuren.... Een auto.. Ik zal in een andere blogpost uit de doeken doen hoe we dit zo goedkoop mogelijk willen doen. 

Gezamelijke spaarrekening
Dan de laatste post. De gezamelijke spaarrekening... Deze is in Mei enorm gegroeid door een persoonlijke impuls, en een grotere inleg aan het einde van de maand, waardoor deze met 2500 euro! is gegroeid! We zijn er trots op, maar dit was natuurlijk een eenmalig grote impuls :) Meer infor op de hoofdpagina aan de rechterzijde om te kijken hoe we ervoor staan!

Juni is nu alweer halverwege, en zoals jullie zien zie het er nog aardig uit. Nog 0 euro uitgegeven aan aankopen. (te druk op werk geweest voor beide en dan koop je niets!) We zullen zien of we dit kunnen  vasthouden!


5 opmerkingen:

 1. Wij zitten met voeding op precies hetzelfde gemiddelde als jullie. Onze studerende zoons zijn af en toe een weekend thuis en dan eten ze flink mee. Zijn lange knullen die wel wat nodig hebben.

  Wij eten grotendeels plantaardig (mannen eten af en toe wel eieren of kaas) en ik kook glutenvrij omdat ik een glutenvrij dieet heb. Ik koop nauwelijks glutenvrije dieetproducten. Wel heel veel groente, fruit, noten, tofu, aardappelen, peulvruchten.

  Groetjes, VeggieMo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je cijfers met interesse bekeken! Wat had je in april een mooi laag bedrag voor eten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die maand was niet helemaal eerlijk, toen hadden waren we namelijk op vakantie :P

   Verwijderen
 3. http://www.artikel7.nu/politiek/is-werken-een-misdrijf.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heb je allemaal netjes verwoord hoor. Een auto hoef niet altijd duur te zijn hoor. Zolang je maar weet dat het een goede auto is.

  BeantwoordenVerwijderen