Aangemeld voor opleiding schuldhulpverlening

In het licht van mijn openbaring van mijn vorige blogpost over een inkijkje in ons FO-leven kwam ik tot de conclusie dat ik graag toch wil blijven werken na mijn FO tijd en dat “Barista-FIRE” een goede optie gaat worden voor mij.

Een item die hier naar voren kwam is dat ik graag in dienst wil staan van de maatschappij om mensen beter hun financiën onder controle te krijgen. Toen verwoord als “budgetcoach” maar toen ik aan het zoeken was voor geschikte opleidingen hiervoor kwam ik er al snel achter dat het slimmer was om voor de “schuldhulpverlening” optie te gaan gezien, je hieruit ook meteen de budgetcoach modules meeneemt. Handig!

Woord bij daad
En omdat ik dan toch bezig ben en zo snel mogelijk eigenlijk meer ervaring op wil doen dan alleen via het online platform Fikks waar ik buddy ben. Heb ik de stoute schoenen aangedaan en mij aangemeld voor de opleiding schuldhulpverlening. Het is NEN gecertificeerd en hiermee kan ik dan ook officieel bij een bedrijf aan de slag als schuldhulpverlener, budgetcoach of een andere mooie rol.

Het is eerder dan ik van te voren had bedacht, maar toen ik die blogpost schreef kriebelde het toch wel erg om hier meer mee te gaan doen. Zo zie je maar waar een blog wel niet goed voor is ;)

Reacties

Anoniem zei…
Geweldig dat je dit naast je baan, je relatie en de zorg voor je kind op je neemt...naast je reguliere baan een opleiding volgen om daarmee je medemens te ondersteunen...respect!W.M.T.
Leonard zei…
Waar ga je die opleiding volgen?
Bedankt! Ik heb er ook zin in!
Bij “learncare academy”
Inderdaad mooi hoe een blog kan werken : )
Zeker,
Ik ben nog elke keer blij dat ik hier jaren geleden mee ben begonnen het is een goede zelfreflectie
Decker zei…
Goed van je dat je deze stap neemt!
Unknown zei…
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Populaire posts