zaterdag 1 maart 2014

De afgelopen twee weken

Wat zijn de afgelopen twee weken snel voorbij gegaan zeg. Zo is het 15 februari dat ik nog een blogpost schrijf en nu is het alweer 1 maart! Wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd?

De afgelopen twee weken
Zoals ik jullie al had gemeld was de drukte op het werk toegenomen en zijn lange dagen eerder regel dan uitzondering. Bovendien had ik deze week ook nog het business tripje waar ik jullie over heb verteld waardoor ik een aantal dagen niet in Nederland verbleef. Naast het feit dat het heel erg nuttig was, was het natuurlijk ook vermoeiend want je vergaderd de hele dag door.
Maar dat verklaard natuurlijk niet de weekenden dat ik niet aanwezig was. Zo heb ik ook nog mijn verjaardag gevierd zijn we lekker op stap geweest en behoorlijk wat keren om de frisse neus te halen. En zo ontstaan twee weken die zo door je handen vliegen.

Maart
In maart daar en tegen zullen de nodige financiële posts weer op stapel liggen. Want het is ook weer gemeente belasting tijd, belastingdienst tijd en natuurlijk niet te vergeten de alom bekende WOZ waarde van het huis. Geen excuses meer voor Luxe of Zuinig!

Fijne zaterdag alvast!

4 opmerkingen:

 1. De woz waarde is binnen en de bijbehorende rekening. Gelukkig woon ik in een 'goedkope' gemeente. Het huis is in waarde gedaald 5.000 euro en de aanslag is met 2 euro gestegen ten opzichte van vorig jaar. Protesteren? echt niet, jammer van de waardedaling maar ach we blijven gewoon wonen. Ooit wordt het beter met de woningmarkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 5000 is een mooi getal en tja, zolang je niet verhuisd maakt het natuurlijk niet veel uit afgezien kosten die ervan afhankelijk zijn.

   Verwijderen
 2. Hier een hele fikse daling. Ach, is ook minder betalen. Ik wil toch blijven wonen. Toch nog een rekening van 584 Euro... katsjingng! Maar dat weet je van tevoren. De belastingpapieren zijn ingevuld en we krijgen volgens onze berekening nog een ruime 200 terug. Aankomend jaar zal dat meer zijn, omdat we de HRA niet meer maandelijks laten komen. Zo komen we niet voor verrassingen te staan. We lossen zoveel mogelijk af en hebben dus recht op minder HRA dan voorheen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 584 euro is in vergelijk met ons een schijntje :) We moeten dit jaat 850 euro betalen. Ik zal hier morgen eens over posten.

   Verwijderen