Q2 2020 - een nieuw regelmatige rubriek

Al een tijdje is mijn blogpost ritme een beetje “missend” en dat heeft er ook wel een beetje mee te maken dat ik geen vaste rubrieken hanteer en het dus laat afhangen van tijd en inspiratie. Iets wat soms ervoor zorgt dat het twee weken stil is hier. Niet erg, maar wel lastig ook voor mijzelf gezien ik het nog steeds als naslagwerk gebruik.

Tijd voor verandering
En daarom ga ik weer terug naar het verleden. Niet zo regelmatig als vroeger waarbij ik elke maand vaste zaken bijhield en erover rapporteerde (en zelfs wekelijks in de begindagen) maar elk kwartaal. Ik deed het wel eens als ik eraan dacht, maar nu wil ik er toch iets structureels van maken waarin ik rapporteer over:

- Savingsrate
- Gezamenlijke uitgaven
- Autokosten
- Huishoudboekje
- Beleggingen
- Energiekosten

Tijd voor mij om mijn schrijfkunsten dus weer uit de kast te halen en exel hierop in te richten!

Maar nu ook een verzoekje, zijn er nog dingen waarover jullie graag meer willen weten in deze rubriek?

Reacties

Anoniem zei…
Misschien een "moeilijk" onderwerp als (persoonlijk) verwacht pensioenuitkering en onderbouwende keuze i.c.m. met de plannen van overheid op dit moment?
Ah ja, dat is dan niet een kwartaal ding, maar meer gewoon een update. Een goed idee :) Daar is vanaf dit jaar weer het 1 en ander in veranderd. Hij staat bij mijn draft, nu nog ff tijd vinden om een goed verhaal ervoor te bedenken :)
Uitklokken zei…
"Mijn beste uitgaven" over de spullen waar je het meest tevreden mee bent op het vlak van prijs/kwaliteit.
Oei,
Dat is wel een lastige zeg, maar inderdaad wel een mooie om eens uiteen te gaan zetten. Morgen eens een lijstje maken!
Ik heb hem toegevoegd aan de draft.

Populaire posts