woensdag 1 januari 2014

Welkom in 2014

Laat ik beginnen met iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Mogen het een goed consuminder jaar worden waarin alle goede voornemens uit gaan komen!

Dat gezegd hebbende, wat gaat 2014 brengen voor Luxe of Zuinig? en zijn blog?

2014
Ik begin deze week met een terugblik op 2013 hoe het jaar is gegaan en hoe we er financieel op vooruit of achteruit zijn gegaan. Gevolgd door hoe onze budgetten er voor 2014 gaan uitzien met 2013 in ons achterhoofd.
Daarna zal ik hopelijk uit de doeken gaan brengen welk spaardoel er voor 2014 zal zijn en zal ik door gaan op mijn serie van financieel onafhankelijk waarbij ik dieper in ga op hoe ik persoonlijk dit doel wil gaan halen.
Daarnaast zal ik natuurlijk ook kijken naar een spaarrente update voor januari en natuurlijk andere financiële zaken onder de loep houden. Ik hoop deze maand ook onze huiskosten voor 2014 rond te hebben en die kan ik jullie natuurlijk niet achterhouden.

Met al zaken zal januari alweer gevuld zijn en leven we waarschijnlijk al in februari.

Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik. Waarop ik alleen maar kan zeggen, welkom in 2014, geniet van je laatste dag vrij en ik wens jullie een voorspoedig en gezellig blogjaar toe.

8 opmerkingen:

 1. Dank je wel en ik kijk erg uit naar je blogs! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook de beste wensen, ik kijk uit naar je samenvatting van 2013. Ik vind het zeer interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jij ook beste wensen voor 2014 en hebje toegevoegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig 2014! Ik zal je toevoegen, kan even duren, moet ervoor op de pc zijn. Tablet trekt het niet verder dan lezen....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het mooiste en beste voor 2014!
  Lees hier graag op je pagina. Ben vandaag ook begonnen met bloggen.
  Nog nooit gedaan. Even alles uitvinden. En zie....reageren lukt al.

  BeantwoordenVerwijderen