Blogposts lockdown in december

Sinds maart dit jaar ben ik weer actiever gaan bloggen. Er kwam een stuk tijd vrij door de welbekende pandemie, en mijn gedachtes over blogposts ideeën konden niet op. Echter inmiddels zijn we in december beland en merk ik dat de tijd aan het verdwijnen is naar andere activiteiten. Zowel richting werkuren als privé uren om andere klusjes voor elkaar te krijgen of simpelweg in de vorm van familietijd. Dat is jammer, want ik vind bloggen een erg leuke hobby om ernaast te doen, hoewel de tijd die je erin investeert stiekem toch altijd meer is dan je van te voren had gedacht en gehoopt, iets wat denk ik herkenbaar is voor vele bloggers.

Blogpost lockdown in december


Onderwerpen lockdown
En dat brengt mij ook meteen bij het belangrijkste van een blog, de onderwerpen stromen. Het afgelopen jaar is er erg veel gebeurd waardoor ik elke 2 dagen wel een onderwerp had waar ik over kon en wilde bloggen en de reden daarvoor was en is simpel er was gewoon een hoop te vertellen en uit te zoeken, want of het nu ging om de geboorte en de kosten van onze dochter, kom je zo ook op nieuwe onderwerpen zoals ouderschapsverlof, opvangtoeslag. En ga je ook mijmeren over slim schenken, nieuwe kinder spaarrekeningen je testament, etc etc. Het één leid tot het ander en ik had een leuke uitzoek taak hoe het allemaal in elkaar stak. Echter inmiddels is alles wel een beeetje uitgezocht en merk ik dat er geen echte onderwerpen zijn die aandacht nodig hebben op dit moment waardoor het zoeken begint te worden om dit schema van elke twee dagen een blogpost te publiceren vol te kunnen houden.

En dat exacte moment besefte ik mij dat het begon aan te voelen als “werk”. En werk heb ik al genoeg ;-). Het is en blijft een hobby zonder verplichting, behalve aan mijzelf.

Daarom heb ik besloten om de rest van de maand december even afwezig te zijn met nieuwe blogposts. Door bovenstaande reden, maar ook omdat we de tweede helft van december vrij zullen zijn waar ik ook echt even lekker vrij wil zijn en energie ga opladen voor 2021.

Dat houdt niet in dat de financiën tot stilstand komen natuurlijk. Deze lopen door en in januari kunnen jullie dan ook weer veel jaar updates terugvinden, met onder andere een nieuwe nettowaarde, maar ook de resultaten van 2020 en hopelijk ook het plan voor 2021. Tot stilstand zal het nooit komen in huize Luxe of Zuinig, maar op dit blog wel even!

In ieder geval wens ik iedereen fijne dagen toe en tot in 2021!

Reacties

Geld Coach zei…
Altijd goed om even een stap terug te doen. Het is en blijft een hobby inderdaad. Neem extra de tijd om te genieten van elkaar deze bijzondere donkere dagen. Alvast hele fijne dagen gewenst!

Mocht het halverwege januari nog niet goed voelen om weer te 'moeten' schrijven, wacht dan vooral nog even tot je er intrinsiek weer wat mee wilt.
Bedankt Geld Coach!
Komt goed hoor! Ik heb al vaker “jaren” pauze gehad ;-) Ik blog wanneer ik graag wil, en gezien hoe lekker ik bezig was dit jaar denk ik dat januari ik gewoon weer lekker aan de gang kan.
Het moment dat ik dit bericht tikte had ik 0 inspiratie meer en dacht ik vooral aan vakantie, maar nu ik alweer een paar dagen “vrij” ben komen de ideeën alweer boven. Januari zal dus goed gevuld zijn ben ik bang :D

Populaire posts