Nettowaarde Januari 2020

Zoals beloofd in een eerdere editie van onze nettowaarde zou ik deze updaten zodra ik alle cijfers zou hebben zodat er een volledig accuraat beeld zou zijn ontstaan hoe we ervoor staan. Het goede nieuws is dat ik er niet ver naast zat met enkele schattingen dus heel erg verschillend is het overzicht niet geworden.

Overzicht


Geen spannende wijzigingen
2019 stond al op 95% accuraat, wat uiteindelijk geen wijziging meer heeft opgeleverd. 2020 was nog wel minder zeker, maar is inmiddels ook gevuld met de accurate values. Helaas kwam ik daardoor net niet op de 400.000 totaal waarde. Maar aankomend jaar hoop ik dat toch wel te redden, al ligt er ook een hoop af van de beurs. Dat wordt dit jaar wel spannend.

Gezien ik vorige keer al uitgebreid ben in gegaan op de wijzigingen en totstandkomingen van de cijfers is het een zeer korte blog deze keer :)

2020 is door de crisis op de beurs een mooie kans om mijn cashreserves te gaan verschuiven van spaarrekening naar beleggingsrekening. Op 1 januari 2021 hoop ik dan ook dat het kapitaal behoorlijk verschoven is (waarbij het natuurlijk de vraag is, of het ook meer waard is!)

Volgend jaar weer een nieuwe update met de cijfers van 2020!

Reacties

Unknown zei…
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Populaire posts