woensdag 29 mei 2019

Grote veranderingen in werk

Een tijdje geleden is ons bedrijf overgenomen door een ander bedrijf. Dat dit impact op mij persoonlijk zou hebben was mij bekend, maar inmiddels beginnen de contouren zich duidelijker te tonen hoe dit effect gaat hebben op mij. Dat overnames vaak niet in het belang van de werknemer is lijkt mij duidelijk en dat is hier ook zeker het geval. Een kleine opsomming in de veranderingen die er voor mij gaan spelen.

- Nieuwe rol
- Nieuwe werklocatie
- Nieuwe manier van werken
- Nieuw team

Feitelijk betekend het een complete switch van bedrijf zonder dat je het mag hebben over salaris en contractvoorwaardes (gotta love overnames :) ).

Voor mij zelf is dit wel even slikken hoe we hiermee omgaan. Gelukkig weet ik dit al een tijdje en heb ik het dus ook al wat laten zinken (de emotionele fase ben ik inmiddels wel doorgegaan zullen we maar zeggen).
Hierbij heb ik dan ook besloten dat ik voor nu deze wijzigingen ga accepteren, maar dat dit wel zijn uiting moet gaan hebben in het nieuwe contract dat ik ergens dit jaar (hopelijk) ga krijgen. In Luxe of Zuinig stijl verwacht ik dus een behoorlijke vooruitgang in salaris, maar de vraag is of dit ook gaat lukken.
Tot die tijd ga ik onverminderd door met mijn inzet om aan te tonen dat ik het ook waard ben om in te investeren. Hopelijk lukt mij dit en zal dit ook gecompenseerd gaan worden in de vorm van een mooi nieuw contract.

In ieder geval zijn het behoorlijke aanpassingen voor mijn persoon en moeten we natuurlijk ook maar zien of dit mij allemaal gaat bevallen de komende tijd. Als dit niet het geval is kan ik ook zelf een conclusie trekken om zo snel mogelijk wat anders te zoeken. Echter de vraag is of ik dan wel doorga met wat ik nu doe, of toch een ander pad ga bewandelen.

Veel dingen om te verwerken en een ei over te leggen en hopelijk ook binnenkort een aanpassing van het huishoudbudget. Wellicht in de positieve vorm, of wellicht in de negatieve vorm. Het kan alle kanten op gaan, wellicht wel helemaal geen wijziging :D. Alles is mogelijk!

Keep you all posted!

5 opmerkingen:

  1. Wat ook invloed kan hebben: de verwachtingen van die de markt heeft van de nieuwe constellatie, in combinatie met de strategische richting die het bedrijf uit wil. De overname maakt daar deel van uit. De manier van werken, de wijze waarop het team wordt ingericht, en ook de beloning komen daar uit voort. Het wordt een hele onderzoekingstocht voor je, die hoop ik goede kansen voor je op zal leveren. Succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn flinke veranderingen inderdaad, maar die kunnen natuurlijk ook goed zijn? Ik hoop het in ieder geval van harte voor je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo allemaal, mijn naam is Ophélie Aurélien Ik woon bij het Choco-verhaal in België. Ik was gewond en had een gebroken hart toen er zeven maanden geleden een groot probleem ontstond tussen mij en mijn man. zo verschrikkelijk dat hij de zaak voor de rechter bracht voor een scheiding. Hij zei dat hij nooit meer bij hem wilde wonen en dat hij niet meer van me hield. Dus pakte hij het huis uit en zorgde ervoor dat ik en mijn kinderen veel pijn leden. Ik probeerde al mijn mogelijke middelen om hem terug te krijgen, na veel bedelen, maar alles was invail. En hij bevestigde dat hij zijn beslissing nam en dat hij me nooit meer zou zien. Dus op een avond, toen ik terugkwam van het werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die ook met mijn man in hetzelfde bedrijf werkte, dat hij me belde en me vroeg wat het probleem is met mijn man. Dus legde ik alles aan hem uit, dus vertelde hij me dat de enige manier om mijn man terug te krijgen is om een ​​spell caster te bezoeken omdat het echt voor hem werkte. Dus ik geloofde nooit in een spreukgieter, maar ik had geen andere keuze dan zijn advies op te volgen. Toen gaf hij me een e-mail doctorosagiede75@gmail.com een ​​spingieter die hij bezocht. Dus de volgende ochtend stuurde ik een bericht naar de e-mail die hij me gaf, en de spellmeester verzekerde me dat ik mijn man binnen twee dagen terug zou krijgen als ik zijn instution zou volgen, dus deed ik alles wat hij me vroeg. De volgende ochtend, zo verrassend, belde mijn man die me de afgelopen zeven maanden niet had gebeld om me te vertellen of er een andere manier was om terug te komen in mijn leven. Gedurende 7 maanden Drosagiede maar met een glimlach op mijn gezicht, zodat hij terug in mijn leven kwam, met veel liefde en vreugde, verontschuldigde hij zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en onze kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was onze relatie sterker dan voorheen, ik zou je adviseren als je problemen hebt om hem geluk te stellen.

    BeantwoordenVerwijderen