Terug van vakantie!

Daar is hij weer, terug van vakantie! En wat is het koud hier in Nederland....... Ga je op vakantie in maart met de gedachte dat het in April wel heerlijk zonnig zal zijn, zitten we in een koufront!

Schrikken
Het was zeker wel  even schrikken toen we het vliegtuig uit kwamen en het buiten vroor.... Een temperatuur verschil van 38 graden! Ja dat voel je zeker aan je gezicht. Het was net alsof iemand aan je gezicht trok... En voorbereid op die kou? Zeker niet! Daar stonden we dan met onze zomerjack aan! Gelukkig was er iemand zo aardig om ons op te halen waardoor we niet al te lang hoefde te wachten en was de kachel thuis ook lekker aan.

Vakantie
Maar na dat schrikken was het toch ook wel fijn om weer thuis te zijn. Want na een aantal weken Cuba wil je thuis ook wel weer lekker op je eigen bank zitten en in je eigen bed slapen! We waren er aan toe en zijn vol goede energie weer thuis gekomen! Een positieve vakantie dus en hebben erg veel gezien uiteraard. Daar ga ik jullie niet mee vermoeien want dit blog gaat over veel interessantere dingen!

Morgen weer een normale update, maar jullie weten nu in ieder geval weer dat ik er ben! Fijne pasen!

Reacties

 1. 6kw electriciteit verbruik in je vakantie? Is toch 300 kw sluipverbruik per jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, maar de koelkast moet toch aanblijven :P HEt is een oud model waardoor dit gebeurd. Hij staat op het lijstje van bekende boosdoeners!

   Verwijderen
 2. Ja, met een zomerjas zal het inderdaad heeel koud zijn. Met een winterjas aan en uit de wind vond ik het gisterenmiddag heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat het temperatuurverschil schrikken was! Het is hier echt Siberisch...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts