Een kleine update na 6 maanden

 28 februari was mijn laatste post, over de nettowaarde nog wel. En inmiddels zijn we in juni, maar er is geen enkel teken van leven op dit blog. Zou Luxe of Zuinig ermee gestopt zijn? Nee hoor we zijn er nog. Alleen even niet actief op de blog.

Drukte

De reden hiervoor is simpel, het was erg druk. Prive, werk en omstandigheden zorgde ervoor dat ik geen puf en zin had om blogposts te maken. Dat neemt niet weg, dat ik de statistieken zeker bij heb gehouden en dat die ook zeer positief zijn over het eerste half jaar. 

The return of

Zoals wel vaker op dit blog voorkomt is radiostilte geen gek iets en ben ik een seizoenen blog man. Soms heb ik een langere periode zin om te bloggen en soms totaal niet. Deze afgelopen 6 maanden waren het laatste. Maar dat neemt niet weg dat ik zeker weer terug kom. Wellicht is dit wel weer het startschot om eens te beginnen ;-)

Hoe zou het ervoor staan met de financiën en met de keuzes in het leven? Ik ben zelf ook wel weer toe merk ik om mijn gedachtes op papier te zetten. Dus wie weet, wellicht volgt er snel wel weer een update over het reilen en zeilen in Luxe of Zuinig zijn leven. 

Stay tuned!

Reacties

Ik kijk af en toe of je wat geschreven hebt. Vandaag zag ik je ineens hoog op de blogrol van Zuinigaan staan. Doe je ding hoor! Geen haast, geen plicht, geen stress.... wanneer jij zin hebt en tijd hebt!

Populaire posts