Verbouwing boven : update

Enige tijd geleden meldde ik al dat we bezig waren met een verbouwing boven. Dit was ook mede de aanstichter dat ik weer meer aandacht aan dit blog ging besteden. Want zodra je bezig bent met een verbouwing zie je het geld er doorheen vliegen.

Update:
Inmiddels een maand na de start van de verbouwing zijn we klaar met de grootste werkzaamheden. Al het stucwerk en sauswerk zijn voltooid en de vloer ligt er in. Tijd voor de opmaak dus en voor de eindbalans van de verbouwing. Het ergste is gelukkig geweest en de afgelopen dagen zijn we dan ook bezig geweest met alles op te ruimen, te verplaatsen en vooral ook alles schoonmaken, want zoals jullie begrijpen zat alles onder het stof......

Een eindbalans maken is wat lastiger nog want we hebben nog niet de laatste factuur gehad. Helaas kunnen we wel extra kosten meteen opschrijven want we hebben vandaag eindelijk (na 8 jaar) een kast en nachtkastjes gekocht in de winkel. Je leest het goed na 8 jaar, want al die tijd hebben we de befaamde 5 euro lack tafel van ikea misbruikt als nachtkastje :) Het werkte prima maar het mocht nu wel eens een volwassen slaapkamer worden.

What's next?
Plinten plakken, nieuwe deuren ophangen en nog schilderen van de deurposten... Naast alles nog verplaatsen en nog meer schoonmaken :) Je begrijpt het wel genoeg te doen nog, maar het ergste is geweest!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts