Best gelezen blogposts van februari 2021

 Februari zit er ook alweer op en dat betekent weer een flashback naar de best gelezen artikelen in februari. Ik vond het zelf wel leuk om vanaf januari 2020 elke maand een opsomming te maken welke posts het best gelezen worden. Deze maand was een korte maand en dat zie je ook in de statistieken.

Best gelezen blogposts van februari 2021

Veel leesplezier!

1. AH koopzegels inleveren.... nog best lastig..
AH heeft e-koopzegels geïntroduceerd, iets waar wij ook aan meedoen, maar hoe lever je die dingen in? Ik nam contact op met AH. Net als vorige maand op plaats 1 als best gelezen artikel met dank aan google.

2. De tweede lockdown en het effect op ons 

De tweede lockdown kwam hard aan bij ons, maar hoe hard en hoe gingen wij ermee om? Ik uitte hier mijn gevoel en de emoties die dit teweegbracht.

3. 135 euro netto meer salaris in januari!

Door de veranderende belastingregels ging vrijwel iedereen er netto op vooruit met het salarisstrookje. Maar hoe was dit bij ons opgebouwd?

4. Koning winter in huis, lekkage en samenhorigheid is terug

Oei, het werd koud, heel koud in Nederland. Sneeuw, sneeuwjacht en ijspret zorgde voor blije momenten, maar helaas ook voor lekkage in huis.

5. Carriere op een kruispunt

Al een tijdje zat ik met mijn werk in mijn hoofd in de knel. Het was tijd om stappen te ondernemen en daar wat aan te doen.

6. Luxe of Zuinig ontdekt een familietrekje in geldzaken

Herken je dat..... dat je opeens jezelf in je moeder of vader herkent wat je voorheen verafschuwde? Nou, Luxe of Zuinig vond er ook één.

7. Hoeveel euro kost ons thuiswerken? - wintereditie

Na de zomereditie was het tijd voor een wintereditie. En ook hier was ik verbaasd over het resultaat in kosten...... 

8. Financiele doelen 2021

Wat zijn de financiele doelen van 2021? Wat wil Luxe of Zuinig allemaal bereiken en hoe denkt hij daar te komen. Ik zette alles op een rij

9. Uitgaven per categorie - jaaroverzicht 2020

Hoeveel heeft Luxe of Zuinig uitgegeven en vooral ook waaraan? Al jaren hou ik alles netjes bij en dat overzicht is dus zo gemaakt. Kijk je mee?

10. Rekeningen - waarom is deze kostenpost zo hoog in 2020?

In het jaaroverzicht kwam ik iets opvallends tegen in de categorie rekeningen. Dat moest uitgezocht worden!

Reacties

Populaire posts