Bam! Een nieuw design

Deze zaterdagmiddag las ik een blogpost van “stoppen voor mijn vijftigste” over zijn challenges met wordpress en hosting. Toen ik een reactie daar typte dacht ik..... Mmm ik heb al 9 jaar niet meer in de opties van blogspot gekeken of er iets is vernieuwd (dat gebeurde ook al jaren niet). Maar ze zijn druk bezig alles te vernieuwen bij blogspot, en tot mijn verbazing zag ik ook nieuwe thema’s!

Nu zag ik ook dat deze thema’s al uit 2017 komen.... Maar goed dat mag de pret niet drukken. Ze zijn nu ook “responsive” wat inhoudt dat het zich aanpast aan welk beeldformaat je op dat moment aan het lezen bent wat anno 2020 toch wel eens mag :) Ik moet nog even het 1 en ander goed zetten en aanpassen. Maar dat zal gedurende de komende weken eens gebeuren.

Dus wees niet verbaasd van de andere look, maar na 9 jaar op blogspot mocht het toch wel eens dat er een nieuw sausje over het blog ging die “iets” moderner is!

Reacties

 1. Ziet er goed uit!!!! Ik ben er ook mee bezig maar vind tot nu niet wat ik wil. Maar ben ook niet zo happy met mijn lay-out nu. Zie ook mijn post hierover met de titel Rommeltje. Ik ga er ook weer eens naar kijken. Succes met updaten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt makkelijk werkt het niet met blogspot maar er is toch best een hoop te veranderen in de settings. Zelf met css en html kloten om het voor elkaar te krijgen is wellicht niet hest best maar “whatever gets the job done “

   Verwijderen
 2. Ja ze hebben een hoop mogelijkheden nu bij blogspot, ik zelf maak gebruik van gratis templates op blogspot. Daar kun je nog mooiere websites mee creëeren, gewoon op blogspot.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, zijn grappige opties die erbij zijn gekomen inderdaad!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts