dinsdag 11 juni 2019

Savingsrate update

Deze pinkeren heb ik mijzelf tot taak gebracht weer eens mijn savingsrate van de afgelopen maanden te updaten waar ik hier al een post aan waagde.

Laten we zoals jullie gewend zijn van mij beginnen met de cijfers.


Februari en voorwaarts
Dat is even een verschil met februari. Daar is echter ook wel een verklaring voor want in maart ontving ik mijn bonus die ik 1 op 1 onder bracht op de spaarrekening. In april kwam ik erachter dat ik iets te bescheiden was geweest met het overboeken van de bonus waardoor ik ook dit overschot onderbracht naar de spaarrekening en het percentage dus wat hoger is dan gebruikelijk.
Mei is natuurlijk traditioneel vakantiegeld dat wederom 1 op 1 richting de spaarrekening ging op 1000 euro na. Deze werd als extra injectie gebruikt richting de beleggersrekening want de beurs had een kleine dip gekregen door de heer trump waar ik toch wel van wilde profiteren.

De komende tijd
Vanaf nu zijn de extratjes op en zullen we het alleen op ons salaris moeten gaan doen. De verwachting is dat we dan op 55% (zoals februari) uit gaan komen. De torenhoge 80+% verwacht ik dan ook totaal niet meer te zien laten we in ieder geval hopen dat hij ook niet lager zal komen dan 55%, al verwacht ik wel dat de tuinverbouwing nog erin terug te zien zal zijn! Dit is namelijk iets wat we niet als apart budget/potje hebben aangemaakt, zoals we dit wel voor de vakantie hebben gedaan. Die gaan we dus zeker nog voelen.

Het is toch wel de bedoeling om het jaar 2015 te gaan beaten met een altime high van 64,43%! Eens kijken of dat ondanks de tuin toch gaat lukken.

2 opmerkingen:

  1. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn Echtgenoot van mijn leven terugkeerde, ik wil de mensen vertellen dat er een echte spell caster online is en is krachtig en oprecht, Zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij heeft geholpen Ik heb onlangs mijn relatie met mijn man herenigd die me dumpte. Toen ik contact opnam met Wiseman, wierp hij een liefdesbetovering voor mij en mijn echtgenoot die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde mij en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals het herenigen van een huwelijk en een relatie, het genezen van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsvertelling, we zijn nu heel blij met ons zelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkscounseling en we doen het heel goed, in ons liefdesleven. Contact opnemen met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing
    via e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348136951551

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo allemaal, mijn naam is Ophélie Aurélien Ik woon bij het Choco-verhaal in België. Ik was gewond en had een gebroken hart toen er zeven maanden geleden een groot probleem ontstond tussen mij en mijn man. zo verschrikkelijk dat hij de zaak voor de rechter bracht voor een scheiding. Hij zei dat hij nooit meer bij hem wilde wonen en dat hij niet meer van me hield. Dus pakte hij het huis uit en zorgde ervoor dat ik en mijn kinderen veel pijn leden. Ik probeerde al mijn mogelijke middelen om hem terug te krijgen, na veel bedelen, maar alles was invail. En hij bevestigde dat hij zijn beslissing nam en dat hij me nooit meer zou zien. Dus op een avond, toen ik terugkwam van het werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die ook met mijn man in hetzelfde bedrijf werkte, dat hij me belde en me vroeg wat het probleem is met mijn man. Dus legde ik alles aan hem uit, dus vertelde hij me dat de enige manier om mijn man terug te krijgen is om een ​​spell caster te bezoeken omdat het echt voor hem werkte. Dus ik geloofde nooit in een spreukgieter, maar ik had geen andere keuze dan zijn advies op te volgen. Toen gaf hij me een e-mail doctorosagiede75@gmail.com een ​​spingieter die hij bezocht. Dus de volgende ochtend stuurde ik een bericht naar de e-mail die hij me gaf, en de spellmeester verzekerde me dat ik mijn man binnen twee dagen terug zou krijgen als ik zijn instution zou volgen, dus deed ik alles wat hij me vroeg. De volgende ochtend, zo verrassend, belde mijn man die me de afgelopen zeven maanden niet had gebeld om me te vertellen of er een andere manier was om terug te komen in mijn leven. Gedurende 7 maanden Drosagiede maar met een glimlach op mijn gezicht, zodat hij terug in mijn leven kwam, met veel liefde en vreugde, verontschuldigde hij zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en onze kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was onze relatie sterker dan voorheen, ik zou je adviseren als je problemen hebt om hem geluk te stellen.

    BeantwoordenVerwijderen