zaterdag 15 februari 2014

Weekend

Het is alweer weekend en dat is maar goed ook. Zo was afgelopen week maandag de enige dag dat ik een blog kon posten. Niet goed natuurlijk, maar helaas onoverkomelijk. Nu het zaterdagochtend is betekent het rust in mijn hoofd voor een samenvatting van de week.

Deze week zijn we namelijk zeer slecht bezig geweest en wel op meerdere vlakken.
- Hele week met auto naar werk
- Hele week slecht gegeten (patat, eitje op brood etc)
- Elke dag meer dan 12 uur weg van huis

Bovenstaande heeft als gevolg gehad dat er in huis een bom is ontploft, dat de benzinerekening deze maand hoger zal zijn en het slechte eten dat we niet zo fit zijn als normaal.
Dit weekend moet daar dus verandering in komen en dat gaan we doen ook. Zo wil ik gezonde dingen gaan inslaan in de boodschappenronde, wil ik volgende week de hele week met de trein naar het werk en wil ik volgende week alle uren gaan compenseren door korter dan 8 uur te gaan werken!

Het is ook wel nodig, want volgende week vier ik mijn verjaardag en we moeten er nog genoeg voor doen om het te regelen.
Dit weekend wordt dus een weekend van bezinning en "rebooten". Oftewel proberen terug te komen in mijn oude patroon.

Fijne en vooral winderige (windkracht 8 hier nu) zaterdag toegewenst!

5 opmerkingen:

 1. kun je niet van te voren koken, vlees in de vriezer of een heel gerecht, salade/rauwkost erbij eventueel met wat vers fruit dan heb je toch wel een verantwoorde maaltijd en het kost bijna geen moeite, alleen warm maken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doen we normaal gespoken ook wel, maar daar was nu simpelweg geen tijd voor of beter gezegd ook geen zin in. Dan is het erg makkelijk dat je op die slechte en ongezonde maaltijden kan terugvallen, maar trots ben ik er niet op!

   Verwijderen
 2. Dat lijkt me ook wel pittig zeg, elke 12 uur van huis. Geen wonder dat je dan geen puf meer hebt om nog echt te koken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In het weekend ga ik vaak lekker een
  weekendje weg even weg van de dagelijkse sleur :)

  BeantwoordenVerwijderen