zondag 9 februari 2014

Weekend en olympische spelen

Weekend wat heerlijk dat dit het weer was. Afgelopen vrijdag zijn we om 21:00 naar bed gegaan en om 9:30 er op zaterdag weer uitgekomen. Meer dan 12 uur geslapen. Blijkbaar waren we daar enorm aan toe en we hebben er gelukkig ook aan toegegeven.

Zaterdagochtend heb ik in plaats van de radio de tv aangezet. Een unicum in huize Luxe of Zuinig want we zijn verder niet zulke tvkijkers. Maar nu mag het natuurlijk want het zijn de olympische spelen. Gezien het bovenstaande moet ik ook heel eerlijk bekennen dat ik niet van de bank ben afgekomen en eigenlijk van alles heb gezien. Van skiën tot schaatsen tot rodelen. Erg leuk om te zien en ook heel erg vermakelijk.

Deze zondag zijn we wederom om 09:00 wakker geworden, maar niet meer zo moe als gisteren. Vandaar dat ik ook meteen even een blogpostje maak want ik was weer veel te stil geworden hier op het internet! Vandaag staat er niet zoveel op het programma. Er staat een harde wind (windkracht 8) waardoor je een irritant fluit om het huis heen hoort. Ik zie dat er regen aankomt en dat kan dus maar 1 ding betekenen voor vandaag..... TV aan en lekker olympische spelen kijken!

Fijne zondag!

2 opmerkingen:

  1. ik zit vandaag ook te kijken. ik houd helemaal niet van 'koude' maar het kijken naar koude sporten op een warme bankstel in een warme kamer....... heerlijk onze schaatsers..... en nu de rest vd winterspelen nog.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi motto: Hoeveel dagen zal de gouden medaille winnaar (lui) op de bank hebben gezeten afgelopen jaar? :-)

    BeantwoordenVerwijderen