maandag 25 november 2013

Drukte op werk

Het zal vele niet ontgaan zijn, maar luxe of zuinig is weer eens van de aardbodem verdwenen. Niet omdat ik het bloggen vergeten ben, maar omdat het gewoon meer dan druk is op het werk en ik s'avonds er dan geen fut meer voor heb om een stuk te posten. Heel slecht, want bloggen is nu juist een uitlaatklep van mijzelf en daarom ga ik gewoon weer starten met een dagelijkse blog.

Maar wat houdt je dan bezig?

Op het werk zit ik nu in een project die ik naast mijn huidige werkzaamheden moet gaan verrichten. Op zich niet zo een big deal, want ik heb wel vaker projecten "ernaast" maar laten we zo zeggen ,om niet prijs te geven waar ik werk, is het bepalend voor het bedrijf waar ik voor werk hoe goed we dit doen. Met andere woorden er gaat veel tijd in zitten en er zullen een paar spaanders vallen als het niet goed is.

Voor mij persoonlijk is dat erg leuk, want als ik hiermee mijzelf profileer (wat al een beetje is gebeurd anders zat ik niet op het project) dan kan dat een goede toekomst voor mij verzekeren.

Maar ik wil dus wel gewoon elke dag lekker gaan bloggen en daar ga ik me vanaf vandaag dan ook weer aan houden. Niet om een verplichting, maar omdat ik het leuk vind!

Tot morgen!

5 opmerkingen:

 1. Veel succes, hopelijk lukt het om jezelf hiermee nog beter op de kaart te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel success en als je blog je helpt even te relativeren is dat ook heel wat waard. Al is het naar een heel klein stukje, dan is het weer klaar en kan jemet iets anders verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi om zo je bijdrage aan het bedrijf te kunnen leveren! Heel veel succes! En leuk dat je weer vaker gaat bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Best leuk lijkt me zo'n uitdaging op je werk! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen