vrijdag 4 oktober 2013

260.000 pageviews alweer behaald.

Het is alweer een tijd geleden dat ik ben begonnen met bloggen. De officiële telling van de pageviews zijn begonnen op 1 januari 2012. Dat is alweer bijna 2 jaar geleden!

Vandaag keek ik dan ook naar de teller en viel het me op dat ik 250.000 pageviews alweer een tijdje voorbij ben en inmiddels alweer op 260.000 pageviews zit.

Persoonlijk had ik nooit van te voren gedacht dat er zoveel mensen bij mij langskomen en zoveel leuk  commentaar geven op mijn stukjes tekst. Begon ik met slechts enkele pageviews per dag, zit ik tegenwoordig op 1000 pageviews per dag! Ongelooflijk in mijn ogen, maar het geeft mij wel de inspiratie en funfactor om door te gaan en mensen hopelijk zelf te inspireren of tot nadenken te zetten over hun financiën.

Wij hebben namelijk niet het meest vorstelijke salaris dat er is, maar sparen wel een zeer vorstelijk bedrag per maand waardoor we wel de luxe vakanties kunnen maken die we nu doen, en aan onze dure smaak kunnen voldoen zonder dat we ons er schuldig over hoeven te voelen.

Ik hoop dat ik iedereen kan blijven inspireren en op naar de 1.000.000 pageviews! Ik heb er zin in!

7 opmerkingen:

 1. Als je maar blijft bloggen komen die 1.000.000 vanzelf ;),
  Nee joh, echt leuk om zoveul pageviews te hebben,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hè, om hoe langer hoe meer pageviews te hebben! Heel in het begin kwam er bij mij niemand lezen en had ik het gevoel dat ik soort dagboekje schreef, maar dan op het internet. Op een gegeven moment begon het toch te komen en kreeg ik heel inspirerende reacties. Dat maakt het bloggen pas leuk! Is het altijd leuk, die reacties? Nou ja, vandaag wat minder, kan ik je vertellen, maar ach, dat mag de pret niet drukken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach het is internet nietwaar. Als iemand zich verveeld en je hapt... Dan blijven ze komen. Het doet me niet al te veel allemaal. Zolang je bij jezelf blijft en niet aan jezelf gaat twijfelen is het goed!

   Verwijderen
 3. niet t meest vorstelijke salaris.. ? tja ok in principe niet.. maar wel beide gewoon een goede baan.. ? ik ben "maar" gastouder en met 2 eigen kids blijft er niet veel ruimte over voor veel oppaskids. ik verdien tussen de 3 en hoguit 600 p/m.. sparen gaat hier dus ook veel minder snel dan bij jullie terwijl je met 2 jonge kids best wat kosten hebt (geen probleem hier gelukkig. sparen zelfs de kinderbijslag dus mij hoor je niet klagen! zo is het niet bedoelt!) geniet van het feit dat jullie beide een baan hebben en goed kunnen sparen/investeren in jullie huis!! :D jullie verdienen misschien niet vorstelijk, maar zeker wel goed hoor :D (iig in mijn ogen;) ) ons huishoudboekje ziet er qua inkomsten toch heeeeeel anders uit en kopen is voor ons bijv al zeker geen optie, omdat we er dan qua ruimte enorm op achteruit gaan.. geniet er dus van :D
  Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doen wij ook zeker! Maar als ik met mijn collega's vergelijk verdienen ze duidelijk meer geld dan ik! Dat bedoel ik er mee mee. Voor onze leeftijd is het absoluut niet slecht!

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd! Ik volg je nog maar kort maar toch.. Zal ook es bij mijn eigen statistieken kijken.

  BeantwoordenVerwijderen