zaterdag 25 mei 2013

Gezamenlijke spaarrekening *Update*

Wederom een spaarrekening update. We zitten namelijk weer op een behoorlijk stijgende lijn qua spaarrekening. Zoals ik reeds eerder meldde is het doel van 10.000 euro dit jaar 1 die absoluut gehaald moet worden. Als het niet alleen al is voor ons gevoel dan is het wel om een einde aan dit doel te maken.

Allereerst weer het overzicht van mei 2012 tot mei 2013

Gezamenlijke spaarrekening Luxe of zuinig

Zoals we zien is het deze maand ook weer gelukt om 1000 euro over te brengen van onze gezamenlijke rekening naar de spaarrekening aldaar. Zo zitten we inmiddels al op een nette 8000 euro die we als buffer achterhouden voor eventuele vervangingen die per direct uitgevoerd moeten worden. De 10.000 euro beginnen we dus al te ruiken!

Meubels
Deze zaterdag hebben we tevens onze meubels ontvangen (salontafel en tvmeubel) en moesten we de rest van het geld natuurlijk betalen. Gelukkig was het salaris net gestort en was het deze maand natuurlijk ook vakantiegeld maand. Nou daar hebben we maar kort van genoten kunnen we zeggen. We moesten namelijk nog 3375 euro betalen. Er is dus nog maar weinig over van het vakantiegeld. Juist doordat we absoluut de buffer van 10.000 euro wilde halen hebben we besloten de meubels te betalen van ons vakantiegeld zodat de spaarrekening gewoon netjes kon aangroeien.

Conclusie
Een dure maand dus, maar wel 1 met een zeer mooi resultaat. Zo is onze gezamenlijke spaarrekening op zijn hoogste punt ooit en hebben we onwijs mooie meubels erbij! Een fijn weekend gewenst alvast!

3 opmerkingen:

 1. lekker als je zo'n bedrag kan sparen per maand! ik krijg geen vakantiegeld en verdien aanzienlijk minder dan manlief. dus hier is t vakantiegeld zeker geen 3000+... lekker hoor! genieten van jullie nieuwe meubels! wij gaan ook voor een buffer van 10.000 euro maar niet dit jaar omdat het maar met 250 euro per maand gaat. maar gaat ook wel goed komen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel balen dat je geen vakantiegeld krijgt. Maar 250 euro per maand is ook niet verkeerd natuurlijk! Zijn zat mensen die moeite hebben met 10 euro per maand sparen!

   Verwijderen
  2. idd. 4,50 per uur(per kind, ben gastouder) is al niet veel maar goed beter dan niets..:p en werk vanuit huis dus heeft ook zn voordelen. en idd met t sparen zijn we erg blij!! doen we al aantal jaren zo. hierdoor makkelijk kunnen verhuizen (toen was ie dus weer even leeg :p maar zonder problemen kunnen bekostigen huurwoning dat wel dus geen verbouwingen ofzo) en ook vervanging van de auto(2e hands) was geen probleem dankzij dit sparen. voelt super idd!!

   Verwijderen